czech lifestyle blog

neděle 11. listopadu 2018

Decor wishlist | koupelna

decor.jpg


Krásný den! Po minulém wishlistu dekorací do ložnice , jsem si připravila list věcí, které by se mi líbily do koupelny. Jestli si potrpím na některý z pokojů v bytě, tak je to právě koupelna a i ta u mě byla první místností, kterou jsem se jala vybavovat. Jaké kousky mě zaujaly a které už jsem si pořídila?

Tenhle kobereček jsem objednávala hned, jak jsem ho na stránkách Bellarose viděla. Klasické bílé koberečky do koupelen se mi moc nelíbí a tenhle je skvělou alternativou.

Splétané koše miluju a v H&M mají skvělý výběr! Ty menší používám na květiny v květináčích a větší jako koš na prádlo.

Všechny kosmetické produkty do sprchy mám zatím rozeskládané po zemi ve sprchovém koutě, takže pokukuji po nějaké hezké poličce, na kterou je uložím, tahle je krásná!

Dávkovače mýdla bych chtěla nějaké jednoduché skleněné a tyhle se mi moc líbí.



Jsem trochu blázen na různé mističky a skříňky a stále hledám nějakou pro uložení makeupu, zatím se mi nejvíc líbí tahle.

Zrcadla mám sice v koupelně nad umyvadly, ale není k nim úplně snadný přístup, což mi trochu znesnadňuje ranní líčení. Tohle mi přijde hezké a navíc miluju prvky dřeva v interiéru.

Záhadně se mi někam ztratil můj oblíbený DKNY upan, takže hledám nový. Tenhle bavlněný ze Zara home vypadá skvěle a pohodlně, takže si nejspíš udělám předvánoční radost. 

Sošky a já je kapitola sama o sobě, aktuálně potřebuju tuhle.

SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig