czech lifestyle blog

úterý 19. února 2019

Pink

1

Krásný den! Konečně jsem zase chytla blogovací slinu a dala jsem si za cíl 2-3 články týdně, tak snad mi to vyjde a pokud máte nějaké tipy na články, které byste na blogu rádi viděli, piště prosím do komentářů a já se pokusím vaše přání splnit💋  Nedávno jsem se domluvila se sestřenicí, že mi čas od času vyfotí outfit, takže se snad můžete těšit i na více OOTD článků a fotek na Instagramu. Upřímně už jsem se konce zimy nemohla dočkat! Můj zimní šatník mě nebaví, stále dokola nosím to samé a už se těším, jak vytáhnu všechny šaty, topy, jiné boty než kozačky atd😏 Tímhle outfitem jsem se trochu pokusila rozbít tu zimní šeď, tak snad se vám bude líbit.

kabát Reserved / džíny Zara / boty Stradivarius / kabelka Massimo Dutti / svetr Answear
2
3
4

SHARE:

11 komentářů

  1. uvítala bych víc outfit článků a taky jestli vaříš/pečeš, tak recepty a taky článek osobnějšího rázu. P.s outfit super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víc outfit článků určitě slibuju, něco o vaření, hmm, to asi ne, já doma trávím v kuchyni minimálně času, ale třeba něco vymyslím, ráda bych začala víc :) A osobnějšího rázu nemůžu slíbit, v tomhle směru tak sdílná nejsem :)) Moc děkuju za komentář!

      Vymazat
  2. Ja sa hrozne tesim, ze bude viac outfitovych a fashion clankov, lebo nejak ma v poslednej dobe bavis a tento kabat je topka. ja sa tiez neviem dockat konca zimy :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, ty jsi zlatá, děkuju! To mám radost že tě to baví :)

      Vymazat
  3. Moc moc ti to slusi! Kabat i boty jsou naprosto uzasny. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Neuvěřitelně ti seknout ty vlasy! Celý outfit se mi moc líbí a fotky vypadají super. Já mám strašně ráda tvé Food diary, Weekly Snapshots a OOTD ♥ Ale určitě víc článků Food diary:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsi zlatá! Moc děkuju :) Jeden food diary zrovna připravuji, tak se tu brzy objeví!

      Vymazat
  5. Skvělý kabát! Vlasy jsou super!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig