czech lifestyle blog

neděle 14. dubna 2019

Makeup rutina

makeup

Krásný nedělní večer! Update článku o mém každodenním líčení jsem plánovala už déle, takže mám radost, že je konečně tu. Snažím se toho na obličej dávat co se týká dekorativky co nejméně a skoro všechny produkty už jsem nahradila těmi přírodními. Ať se ale moc nevykecávám, rovnou jdeme na jednotlivé kroky.

O ranní péči o pleť připravím celý článek, takže rovnou zmíním makeup. Posledních několik týdnů používám Guerlain L'essentiel (odstín 03N) a jsem s ním moc spokojená. Tak akorát kryje, příjemně voní, pečuje o pleť a chrání ji a má SPF20. Makeup vždy nanáším beautyblenderem, kterému se fakt nic nevyrovná (ani žádné levnější verze, vyzkoušeno za vás). 

Nesnáším nemít barvu v obličeji, což je teď po zimě dost problém, když jsem bílá jak sýr. Vždy jsem hrozně ráda používala bronzer Hoola od Benefitu, ale před nějakou dobou mi došel a byla to tak skvělá příležitost pro poohlédnutí se po nějakém přírodním. Nakonec jsem vybrala bronzer od značky Alima Pure v odsínu Manua Loa a jsem s ním moc spokojená, ani mi nevadí, že je sypký. Dodá pleti krásně přirozené opálení a lehce se nanáší.

Často mi chodí dotazy na highlighter, který používám. Už jsem o něm na blogu psala myslím vícekrát, je to nejlepší Vanilla highlighter v odstínu Sun halo od Ere Perez, úžasné přírodní kosmetiky, kterou objednávám na Ladybio.

Nakonec pak použiju fixační pudr na makeup od značky Juice beauty, kterou u nás pořídíte v Biosophy. Pudr je úplně lehounký a i mou mastnou pleť krásně zmatní na skoro celý den.

Na obočí pak používám dva produkty. Stín Brow zings od Benefitu, které bych také ráda až mi dojdou nahradila přírodními, takže uvítám tipy. A nakonec zafixuju řasenkou/gelem na obočí od Ilia beauty. Řasenku používám málokdy, ale když už, tak zbožňuju Rebel eyes od Gosh, kterou u nás koupíte ve Fann

makeup-rutina
SHARE:

4 komentáře

  1. Super clanek Veru!
    S laskou, Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek Veru, taky se snažím postupně nahradit svoji dekorativku tou přirodní a zrovna koukám po novém bronzeru, moc děkuju za tip :) Stín na obočí jsem si nedávno pořídila od značky Zao a jsem s ním moc spokojená, má krásný bambusový obal, do kterého se potom dokupuje jenom stín a ten je super pigmentovaný, za mě určitě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, ty jsi zlatá! Super, také moc děkuju za tip na stín, mrknu na něj! :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig