czech lifestyle blog

středa 10. dubna 2019

New in

newin

Krásný den! Dnes mám pro vás docela obsáhlý new in a doufám, že vás bude bavit. Některé produkty už mám i otestované, takže k těm řeknu jak jsem spokojená. Všechny uvedené produkty jsou přírodní a já už si jich stihla spoustu velmi rychle oblíbit.

Začnu první fotkou. Nedávno jsem byla na návštěvě v krásném obchůdku Wonderful , kde najdete niche parfémy, značku Lodaites, Miss W a nejmilejšího prodavače, který vše vysvětlí a poradí. Co jsem si tedy odnesla já?

Jeden přírodní parfém už doma mám a to od značky Abel odor a používám ho hrozně ráda. Proto jsem byla zvědavá na značku Florascent, kterou najdete právě tu. Značka má za sebou i krásný příběh a jde o taková malá umělecká díla. Každý flakon je ručně plněný a balený do krásných ručně vyráběných papírových tub. Já jsem s vybrala vůni Soflora. Mám ráda jemnější květinové vůně, takže nebylo překvapením, že mě zaujala právě tahle. Voní krásně po jasmínu, magnólii a citrusech.

Najít hezkou nude matnou rtěnku, která nevysušuje, je docela um. Proto s čistým svědomím můžu doporučit tu od francouzské značky Miss W v odstínu 136. Obsahuje jojobový olej, ricinový olej, bambucké máslo a spoustu dalších pečujících složek. Balení je vyrobené z papíru a mě lákají i ostatní odstíny.

lodaites

Značkou, o které jsem přiznávám donedávna nevěděla, je L'Odaites. Za jejím vznikem stojí tři sestry, které díky babičce pronikly do tajů přírodní kosmetiky a chtěly přivést k životu produkty, které budou obsahovat to nejlepší z přírody a budou plně funkční. Základní složkou produktů je datlovník, rostlina, která má úžasné schopnosti odolávat suchu a přežívat v extrémních podmínkách. Produkty tak pokožku obnovují, regenerují a do hloubky intenzivně vyživují.

Prvním produktem a zároveň novinkou, je odličovací olej, který obsahuje olej datle pouštní, olivový olej a vitamin E. Já ho teď používám místo odličovacího balzámu a jsem s ním moc spokojená. Stačí ho malé množství nahřát v dlaních a vmasírovat do navlhčené pleti. Pak už ho jen setřete tamponkem nebo mokrým ručníkem a můžete pokračovat s péčí. Pleť je po oleji krásně hebká, čistá a jasná.

Druhým pak je odličovací mléko, které používám buď ráno nebo když mám na pleti makeupu opravdu minimum a můžete s ním lehce odlíčit i oči a rty. Mléko se dá použít také jako tonikum a není potřeba ho z pleti oplachovat.

new in

Z Fann parfumerie mi poslali krásný Gua sha masážní kámen na tělo od značky Smyssly. Jeden už doma mám a používám ho na obličej. Masáž Gua sha krásně uvolní napětí svalů, rozproudí lymfu, zmírní otoky a při použití na tělo také dochází ke zmírnění celulitidy. Já tenhle rituál miluju a dopřávám si ho párkrát do týdne. Druhým produktem, také od české značky, je kávový peeling na tělo od BODYBE. Obsahuje čisté přírodní látky a já tyhle peelingy používám tak jednou do týdne. Super jsou pokud používáte samoopalováky, hezky na něj pleť připraví, odstraní odumřelé buňky z pokožky, ale zároveň dokonale zjemní a vyživí. Tenhle voní po vanilce a skořici a já se musím držet, ať ho nesním.

Také jsem si doplnila zásoby růžové vody, tentokrát v balení 100ml, ať si ji mohu vzít i do letadla. Ráda ji používám jak na dočištění pleti večer, tak třeba jen přes den přestříkat na makeup a dodat mu hezký projasněný look.

Pomalu (ale rychle) propadávám kosmetice The Ordinary a konečně jsem se rozhodla také zařadit do péče o pleť retinol. Jde o čistou a nejsilnější formu vitaminu A, který proniká hluboko do pokožky, vyhlazuje vrásky, pomáhá předcházet jejich vzniku, podporuje tvorbu kolagenu, hydratuje, redukuje pigmentové skvrny a sjednocuje tón pleti. Je doporučeno začít s méně koncentrovaným % 1x za týden až 14 dní a postupně zvyšovat. Já jsem si objednala tenhle 0.2% a po delším používání dám určitě vědět, jak jsem spokojená.

Občas mi chodí dotazy, zda mám tip na přírodní deodorant, který funguje. Doteď jsem vždy doporučovala tyhle od Biorythme a teď na seznam přidávám novinku, kterou u nás můžete koupit v Biosophy store. Jde o značku Salt&Stone, která pochází z LA a deodorant je super! Bohužel balení je docela těžké, takže na cesty nebo do kabelky není úplně ideální, ale funguje perfektně a krásně jemně voní po levanduli a šalvěji.

biosolis

A posledními produkty jsou opalovací krémy od značky Biosolis, které mám také z Wonderful a jsem ráda, že jsem tak skvěle vybavená na dovolenou. Určitě doporučuju přečíst si něco o složkách běžných opalovacích krémů, protože, věřte mi, to na sebe mazat nechcete.

SHARE:

4 komentáře

  1. To zni skvele, moc diky za tipy. <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Mám dotaz ohledně těch přírodních deodorantů. Pořídila jsem si jeden a výdrž dobrá, ale s čím mám problém jsou skvrny na oblečení po tom deodorantu, hádám kvůli celkem vysokému obsahu kokosových nebo jiných olejů. Nestává se ti něco podobného nebo popř. máš nějaký, který přírodní oleje v takové míře neobsahuje a mastné skvrny na oblečení nedělá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ani po tom od Biorythme ani po druhém zmíněném tenhle problém nemám, tak zkus :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig