czech lifestyle blog

pátek 10. května 2019

Weleda skin food original

Skinfood

Krásný den! Už před nějakou dobou jsem Vám tu psala recenzi na rozšířenou řadu Weleda skin food a dnes bych se chtěla zasoustředit přímo na jeden konkrétní produkt a to kultovní Skin Food krém. Věřím, že spousta z vás už o něm slyšela nebo ho používá, je to totiž zázrak doslova na vše! Tenhle univerzální krém má hojivé a regenerační účinky a já bych vám dnes ráda napsala mé tipy, k čemu ho využívám já. Skin food obsahuje výtažky z violky trojbarevné, z heřmánkových a měsíčkových květů, které mají dokonale zklidňující účinky. Teď už ale k tomu mému využití.

1. Aktuálně se mi skvěle osvědčil na dovolené na štípance od komárů, kterých mám teda opravdu požehnaně. Svědící štípance trochu krémem potřu a místo hned přestane tak otravně svědit a zmírní se i zčervenání

2. Ráda ho používám jako krém na ruce, když vidím, že potřebují extra porci péče a jsou opravdu sušší.

3. To samé jako krém na obličej. Originální složení má mastnější a hutnější strukturu než novinka light, takže na den ho nepoužívám, ale sem tam ho použiji jako noční péči a pleť je ráno krásně hydratovaná, šťavnatá a hezky rozzářená.

4. Maska na obličej. Tohle skvěle funguje hlavně po dlouhém letu, což jsem právě na dovolené vyzkoušela. Na pleť jsem nanesla skin food v silnější vrstvě a nechala cca hodinu působit. Pleť hned získala lepší zdravější barvu, byla hydratovaná a napumpovaná živinami.

5. Na suchá místa na těle. Asi mé nejčastější využití krému. Mažu si s ním suché lokty, kterých se ne a ne zbavit, ale poté, co jsem je začala pravidelně před spaním malou vrstvičkou skinfoodu mazat, hned jsou jemnější. Perfektní je také na odřeniny, suchý nos po rýmě a popraskané rty.

A co vy? Znáte Skinfood, používáte?

skinfood-weleda

Článek vznikl ve spolupráci se značkou Weleda, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig