czech lifestyle blog

středa 19. června 2019

Summer dreaming

wish

kraťasy s vysokým pasem Edited Faye / sérum The ordinary buffet+copper peptides  / náušnice z nové letní kolekce Missoma, která je dokonalá / saténové minišaty Topshop / kožené sandálky Topshop / tvářenka od přírodní & zero waste značky Kjaer Weis 
SHARE:

4 komentáře

  1. Ahoj Veru,
    nevím čím to je, ale v posledních měsících si všímám, že tvůj blok jaksi ztratil "jiskru" kterou kdysi míval. Například tento článek: upřímně nechápu trošku význam... Měla jsem tvůj blok strašně moc ráda a ráda jsem tu chodila, ale v posledních měsících mi tvé články připadají neosobní a více reklamně zaměřené, což je škoda, protože tvé staré články jsem zbožňovala. Tento komentáře nepíši za účelem ti zkazit den, ale poslední dobou jsem mívala zklamaný pocit z návštěvy tvého blogu a chci to spíše napsat jako konstruktivní kritiku sledující, která tě sleduje řádku let. Ve stylu jsi strašně pokročila a ráda tě sleduji, ale tento blog už není tím co býval. Ať se daří a přeji ti prima den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrozně moc děkuju za tvůj komentář a za to, že jsi ukázala že jde napsat i konstruktivní kritika :) Bohužel sama vím, že teď blog trochu víc zanedbávám a hrozně ráda bych to změnila, ale zase to nechci tlačit na sílu, protože i to je pak znát. Články jako je tento jsem ale dělala vždy, takové malé wishlisty, které mohou inspirovat jak právě čtenářky, tak i pro mě jako takový malý seznam věcí, které mě aktuálně inspirují a baví :) Pokud ti tu chybí nějaké konkrétní články, budu hrozně moc ráda, když mi dáš vědět co bys tu ráda vídala víc!

      krásný den!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig