czech lifestyle blog

pátek 25. října 2019

Hydrafacial


Krásný den! Péče o pleť je téma, které je mi poslední dobou hodně blízké a baví mě a moc ráda s vámi sdílím mé tipy ať už na oblíbené produkty nebo procedury. Dnešní článek bude přesně o jedné z nich.

Hydrafacial, to kouzelné slůvko jsem během posledního půlroku slyšela od několika mých kamarádek nezávisle na sobě a nakonec došla k názoru, že to teda musím zkusit na vlastní kůži, protože výsledky zněly (a vypadaly) skvěle! O co se vlastně jedná? Hydrafacial je v podstatě peeling, mikrodermabraze a hydratační maska a to vše naprosto bez bolesti a během půl hodiny. Celá procedura probíhá přístrojově a je vhodná pro úplně každý typ pleti. Suchou, mastnou, aknózní, zralou,..



Jak ošetření probíhá?
Už jsem psala, že vše je prováděno pomocí přístroje Hydrafacial, který obsahuje několik nástavců, které se během ošetření střídají. Začíná se odlíčením pleti, aby byla čistá a připravená absorbovat všechny aplikované látky. První nástavec má za úkol hlubší vyčištění pórů, rozpouští a odstraňuje nečistoty z pleti. Ta je také zároveň hydratována díky aplikaci roztoku, který je obohacený o výživné látky a ty se dostávají hluboko do pleti.

Dalším krokem je malý chemický peeling s kyselinou glykolovou a salycilovou, který se nechá pár minut působit. Pokud máte hodně citlivou pleť, nemusíte se ale tohoto kroku bát, kosmetička určí intenzitu peelingu tak, aby vyhovoval každému.



Pak přichází na řadu má oblíbená část, extrakce. Dalším z nástavců se na pleti vytvoří efekt víru, díky kterému jsou z pleti doslova vyluxovány mazové zátky a kožní maz a póry zůstávají čisté. Pokud také vždy slzíte u mačkání černých teček na nose, budete z tohoto typu čištění nadšení! Tento krok také stimuluje lymfatický systém a toxiny jsou odváděny z vašeho obličeje a ten ztrácí opuchlost.

Poslední nástavec pak má na práci infúzi séra, které má pleť vždy hlasově vsákne během chvilky. Sérum je plné peptidů a antioxidantů, které hydratují pleť, chrání před vnějšími vlivy a napravují škody už napáchané.

Na závěr ještě relax s LED maskou, která pleť zklidní, podpoří tvorbu kolagenu, působí preventivně proti tvorbě vrásek a zároveň vyhlazuje ty již exitující, sjednocuje tón pleti a minimalizuje začervenání.



Já jsem zatím na ošetření byla třikrát, vždy jednou za měsíc a musím říct, že už po prvním ošetření jsou výsledky viditelné! Má pleť je po něm sice trošku načervenalá, ale to během pár hodin zmizí a zůstane jen nádherně zářivá pleť napumpovaná hydratací, černé tečky a póry jsou vyčištěné a je jich viditelně mnohem mnohem méně, netvoří se mi nové pupínky a jemné vrásky (u mě hlavně na čele) jsou více vypnutější a opět, méně viditelné. S mou pletí jsem aktuálně snad nejvíce spokojená co jsem kdy byla a Hydrafacial je podle mě určitě jedním z faktorů, který má na tom velký podíl. Na mém IG najdete v uložených highlights "kosmetika" na profilu i krátká videa jednotlivých kroků, tak se můžete mrknout. Každý, kdo zatím na mé doporučení Hydrafacial vyzkoušel, byl nadšený, což mi dělá obrovskou radost!

Kam? Beauty studio Millene
Za kolik? Ošetření bez omlazujícího komplexu 1 900,- / s omlazujícím komplexem 2 100,-

Máte tip na nějaké další kosmetické ošetření, které by vás zajímalo a které bych měla vyzkoušet? Dejte mi vědět v komentářích💋

SHARE:

1 komentář

  1. Já chodím jen na ultrzvukovou spachly, nemyslím si, ze by to mělo nějak extra velký vliv na moji pleť, ale líbí se mi ten pocit “ohoblovane” “opeelingovane pleti) mám pocit, ze se díky tomu hezky vyčistí...
    Na akné netrpim, takže za mě jen skrz pocit hezky vycistene pleti, které doma bohužel dle mých pocitu nedocilim
    Kris.tynka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig