czech lifestyle blog

pondělí 28. září 2020

Podzimní make-up

pozdim-makeup


Krásný den! Ať chceme nebo ne (já teda nechci), ve vzduchu už je cítit podzim a hodně neúprosně se blíží. Se změnou počasí je potřeba trochu upravit kosmetickou rutinu a já trochu zasáhla i do svého každodenního líčení a objevila několik nových favoritů.


Jak víte, nejsem zastáncem přehnaného makeupu a naopak zastávám fakt, že na prvním místě má být péče o pleť, která pak díky tomu nepotřebuje žádné zakrývání, ale pouze jemné zvýraznění. A tím se také řídím. Teď už ale k oněm zmiňovaným novinkám. Při procházení sekce s přírodními značkami na Notino.cz mě zaujalo hned několik produktů a všechny vám dnes ukážu.


Začnu u pleti. Klasické makeupy už nepoužívám docela dlouho a sahám jen po BB nebo CC krémech, které o pleť zároveň pečují. Jedním ze dvou které teď střídám je  Erborian BB Cream, tónovací krém s SPF 20. Produkty této značky obsahují plno bylinných extraktů a přírodních složek, které jsou pro zdraví pleti velmi prospěšné. Například ženšen, lékořici, zázvor,.. Tento patří mezi bestsellery značky a to díky tomu, že opravdu krásně sjednotí tón pleti, ale zároveň působí neskutečně přirozeně, hydratuje a vyživuje díky již zmíněnému obsahu pečujících složek, na pleti je krásně jemný a ta září zdravím.


Dalším produktem je minerální bronzující pudr pro všechny typy pleti Caudalie Teint Divin. Už dlouho používám bronzer od Alima pure, ale jelikož je pouze v sypké variantě, chtěla jsem i nějaký jiný, zapečený. Ten si s sebou můžu brát i do kabelky když je potřeba a mám jistotu, že se mi celé balení nevysype. Má krásnou broskvovo-meruňkovou barvu, která dodá pleti moc hezký tón a efekt jemného opálení. Hezky pokožku prozáří a je nekomedogenní-neucpává póry.


notino-podzim


Teď se přesuneme k očím. Přes léto si je nelíčím vůbec, ale na podzim a zimu mě z nějakého důvodu baví je trochu zvýraznit. Produkt, ze kterého jsem aktuálně úplně nadšená a používám ho každý den je od značky Korres a jedná se o Korres Volcanic Minerals dlouhotrvající oční stíny v tužce. Já jsem si vybrala odstín Golden Bronze, protože mi k hnědým očím zlaté odstíny přijdou nejhezčí a zvýrazňuji si s ním vnitřní koutek oka. Ta se krásně projasní a rozzáří a stín vydrží na svém místě celý den.


Druhým produktem je pak řasenka. Nedávám si ji sice tak často, protože odličování očí je pro mě spíš otravou, ale z téhle jsem nadšená! Lavera Natural Definition má výborný kartáček, plastový, kratší než na jaké jste asi zvyklé, ale o to precizněji se s ním dá pracovat a řasenka nádherně prodlouží řasy a krásně oddělí jednu od druhé, čímž dodá i skvělý objem. Za mě jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy zkusila!


Posledním produktem je pak produkt na rty a i tady jsem měla šťastnou ruku při výběru. Jde o další z přírodních značek, kterou jsem si už před lety oblíbila v Anglii. Burts bees jsou známé pro své pečující balzámy na rty a já si na vyzkoušení vybrala Tinted Lip Oil v odstínu Showering Sunset. Produkt rtům dodá krásný lesk a ty působí větší, zároveň jemnou barvu a díky obsahu včelího vosku je krásně zjemňuje a vyživí. Za mě super produkt do kabelky.


přírodní-makeup


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig