czech lifestyle blog

pátek 30. července 2021

Dejte pleti napít


První a nejdůležitější pravidlo v péči o pleť? Hydratace! Naprostý základ, pokud chcete zdravou, pružnou a mladě vypadající pleť. Různé kyselinky a další ingredience jsou super, ale všechny by měly být pouze nadstavbou k rutině založené právě na hydratačních produktech. I já sama jsem právě před nějakou dobou svou péči trochu překopala a přenastavila a pleti to vyloženě prospívá. Dnes se tedy ve spolupráci s Notino.cz podíváme na několik hydratačních produktů, které si vaše pleť zamiluje a rozepíšu se i víc o své rutině.


Vždy po vyčištění pleti (večer odlíčení/ráno vyčištění) na ni nanáším hydratační toner. Je to krok, který zabere jen pár vteřin a rozdíl poznáte hned. Toto hydratační tonikum vyrovnávající pH pleti nakapu do dlaní a jemně vťupkám do celého obličeje i na krk. Produkt se okamžitě do pleti vsákne a ta je díky vysokému obsahu pupečníku asijského a kyselině hyaluronové okamžitě hydratovaná, připravená na další kroky péče, zklidněná a citlivější pleť ocení i fakt, že produkt je bez parfemace. 

Hydratační pleťové sérum ve spreji je pro mě objev měsíce. Jeho hlavním úkolem je pleť zklidnit, hydratovat, rozjasnit a regenerovat a jde mu to skvěle. Sérum nádherně voní po růžích a provoní i pleť, hned se vstřebá, pleť zjemní a ta je rozzářená a vy můžete pokračovat s dalšími kroky péče.

Mizon Joyful Time 
Tahle plátýnková maska s hydratačním a zklidňujícím účinkem patří mezi mé nejoblíbenější. Obecně jsem si plátýnkové masky neskutečně oblíbila. Na trhu jich je obrovské množství a vybere si tak opravdu každý. Nejlepší jsou ty od korejských značek, které obsahují samé super funkční ingredience. Plátýnkové masky používám aspoň jednou do týdně a skvěle praktické jsou i na cestování. Tato hloubkově hydratuje, intenzivně vyživuje, rozjasňuje a zanechává pleť krásně jemnou.


Vichy Capital Soleil Beach Protect
Multiprotekční sprej proti dehydrataci pokožky SPF 50. Ochranu před UV paprsky neberu na lehkou váhu a neměli byste ani vy. Tenhle krém ve spreji spolehlivě chrání pře UV zářením a současně pomáhá předejít nežádoucímu vysušování pokožky, ke kterému dochází při pobytu na slunci a také tvorbě pigmentových skvrn. Krém nezanechává mastný film, je odolný vůči mořské soli i chlóru a je hypoalergenní. Obsahuje navíc například kyselinu hyaluronovu, vitamin E a termální vodu vichy, které pokožku hydratují a chrání.

Renovality Original Series Hyaluronové Sérum
Tohle sérum jsem kupovala mamce na základě spousty skvělých recenzí a když si ho začala pochvalovat i ona, vzala jsem si také jedno i ro sebe. Teď už mám druhé balení a pořád jsem moc spokojená. Pokud se nevyznáte v obrovském množství hyaluronových sér na trhu, s tímhle nešlápnete vedle. Navíc jde o českou značku přírodní kosmetiky a toto sérum je jejich bestsellerem. Pleť krásně hydratuje a drží v ní vlhkost a ta je na dotek příjemně jemná. Jelikož mě nějaké viditelnější vrásky zatím netrápí, beru ho jako prevenci a skvělý základ pod denní krém.

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

1 komentář

  1. Hydratovat pleť je podle mě jedna z nejdůležitějších rutin. Suchá pleť je na prd. Make-up na ní vypadá hnusně a navíc je to strašně nepříjemný. Já si ani nedokážu představit, že bych si nesnažila do pleti tu vodu dostat a udržet.

    A přesně, jak jsi napsala. SPF je důležitý a mnoho žen ho podceňuje, přitom fakt pleť chrání :(.

    MAKE-UP 💄 | JAK HO NANÁŠET A NOSIT, ABY VYPADAL DOBŘE 👸 | TIPY & TRIKY | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig