czech lifestyle blog

středa 28. července 2021

Urtekram Divoká růže ~ recenze

Krásný den, dnes pro vás mám ve spolupráci s eshopem Milujubio.cz  (ze které mám mimochodem obrovskou radost!) recenzi na pár produktů z nové řady Divoká růže od mé oblíbené značky Urtekram.

Jedná se o dánskou značku přírodní kosmetiky, která byla založena v roce 1972 a v nedávné době se  rozrostla a nyní nabízí dokonce i potraviny a koření z ekologického zemědělství. Jedná se o velmi oblíbenou značku a není se vůbec čemu divit, jejich přírodní pečující kosmetika pro každého si mě získala hned. Ve Skandinávii dokonce patří mezi největší výrobce v celé Skandinávii.

Produkty nejsou testovány na zvířatech, Urtekram nepřipouští používání pesticidů, ropy nebo síry, z důvodu ovlivňování kvality výrobků, životního prostředí a zdraví. Všechny jsou také vyráběny ze surovin 100% rostlinného původu a s využitím ekologicky nezávadných výrobních metod. Pyšní se zamozřejmě certifikátem Ecocert, který potvrzuje kvalitu produktů. A obaly jsou dokonce vyráběné z cukrové třtiny!

 Já jsem si tedy k vyzkoušení vybrala tentokrát produkty na tělo z nové řady Divoká růže a to následující:

Tekuté mýdlo na ruce ~ Sprchový geKrém na ruce Tělové mléko

Sprchový gel 

Miluju dlouhé horké sprchy a protože jsem si moc dobře vědoma toho, že moje pokožka si je až tolik neužívá, je pro mě pečující sprchový gel naprostý základ. Navíc musí krásně vonět a nebudu lhát, i design je pro mě důležitý. Všechno zmíněné tenhle do puntíku splňuje. Fresh, jemná a přitom hřejivá vůně divokých růží vás obklopí a potěší všechny vaše smysly. Obsažené ingedience jako je aloe vera, extrakt ze šípku, skvalen a přírodní oleje se zase postarají o potřebnou hydrataci pokožky a každodenní rituál se tak promění v relaxační zážitek.

Krém na ruce

Mou závislost na nich už asi moc dobře znáte, dokonce kamarádky na mě spoléhají že v mé kabelce vždycky nějaký najdou. Na upravených rukou si dávám záležet a proto je pečující krém na ruce naprostým must have. Snažím se ruce krémovat aspoň třikrát denně a obzvlášť v době kdy tak často ruce vysušujeme desinfekcí, mi věřte, že to není moc. Krém Urtekram se rychle vstřebává, což přes den opravdu ocením, když například píšu na počítači nebo fotím, díky obsahu aloe vera, bambuckého másla a přírodních olejů zajišťuje potřebnou hydrataci a péči a samozřejmě, jako všechny produkty z této řady, krásně voní.


Tekuté mýdlo na ruce
Už u něj začíná péče o pokožku rukou a i proto je dobré sahat po mýdlu, které zároveň pokožku hydratuje a vyživuje. S tímhle osvěžujícím mýdlem tedy nešlápnete vedle a navíc se bude na umyvadle krásně vyjímat.

Tělové mléko
Další z mých must-have produktů pro péči o tělovou pokožku. Nikdy nejdu spát bez toho aniž bych se po sprše nenamazala od hlavy k patě. Suchá pokožka u mě prostě nemá šanci. Mléko se krásně rychle vstřebává, takže se nemusíte bát žádného ulepeného nebo mastného pocitu. Má hydratační a vyživující vlastnosti a pokožku hýčká těmi nejlepšími ingrediencemi, které ji zanechávají krásně jemnou a voňavou. Navíc obsahuje složku zvanou Hexapeptide - 11, který patří mezi kosmetické peptidy, je vyráběn extrakcí z kvasnicových výtažků a velmi účinně podporuje fukci pleťových buněk. Má anti-age a antioxidační vlastnosti, zpomaluje stárnutí pokožky a zlepšuje její pružnost.

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Milujubio.cz , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig