czech lifestyle blog

pátek 16. července 2021

Moroccan oil ~ recenze

Krásný den! Dnes mám pro vás recenzi na čtyři mé nejoblíbenější produkty vlasové kosmetiky Moroccan oil. Tu jsem si už před několika lety oblíbila v zahraničí a konečně už i u nás ji seženete na Notino.cz

Produkty Moroccan oil jsou známé a oblíbené hlavně díky obsahu velmi kvalitního arganového oleje, který najdete opravdu ve všech jejich produktech. Díky němu jsou vlasy po použití nádherně jemné a lesklé a zároveň dokonale vyživené.

K němu se také váže příběh o začátku značky, kdy její pozdější spoluzakladatelka navštívila v Izraeli jeden salon krásy, jelikož byla nešťastná ze svých poškozených vlasů a asi tušíte, díky jaké ingredienci ji vlasy dali zpět do pořádku. Olejová kůra pomocí cenného oleje získávaného z plodů argánie trnité, která se vyskytuje výhradně v Maroku ji tak nadchla, že založení značky Moroccanoil na sebe nedalo dlouho čekat. 


V nabídce najdete řadu pro vlnité a kudrnaté vlasy, pro jemné a zplihlé, produkty pro objem, pro poškozené a chemicky ošetřené vlasy, hydratační, pro nepoddajné a krepatící se, fixační produkty, suché šampony, pro tmavé vlasy, pro blond,... zkrátka nemůže se stát, že byste si nevybrali. Já vám blíže představím následující čtyři produkty, jeden kultovní a tři z řady pro hydrataci : 

- Hydration intenzivně hydratační a vyživující maska pro suché a normální vlasy
- Treatment vlasová kůra pro všechny typy vlasů
- Hydration hydratační šampon s arganovým olejem
- Hydration hydratační kondicionér s arganovým olejem

Kondicionér je vhodný pro všechny typy vlasů jsem si zamilovala. A to je co říct na někoho, jelikož jsem docela do nedávna na kondicionéry kašlala a používala je opravdu sporadicky. Jemná formule kondicionéru zanechává vlasy nádherně jemné, mnohem lépe se rozčesávají a necuchají se, takže při fénování a rozčesávání už nenadávám. Produkt obsahuje arganový olej bohatý na antioxidanty, vitamíny A a E a hydratační červené řasy, které zajistí ochranu a hydrataci všem typům vlasů. Kondicionér neobsahuje sulfáty, fosfáty, parabeny a je vhodný i pro barvené vlasy.

Ze stejné řady používám i šampon, ať je péče kompletní. Poslední dobou mi přišlo, že mé konečky jsou sušší a začínají se třepit, takže jsem byla zvědavá, jestli s tím produkty něco dokážou a ano. Po pár týdnech používání už vlasy u konečků nejsou na dotek hrubé, ale krásně jemné a zase lesklé. Šampon má hustější konzistenci, ale i tak moc hezky pění a přijde mi, že ho stačí menší množství. 



Tenhle produkt se stal během chvilky doslova legendou a kdo ho vyzkouší, už nechce jiný. Jestli toužíte po jemných, zářivých a zdravých vlasech, nemůžu ho než doporučit. Stačí ho nanést opravdu malé množství do vlhkých ručníkem vysušených vlasů (vyhněte se kořínkům), lehce vmasírujte a vyfénujte nebo nechte volně uschnout. Vlasy jsou pak dokonalé jemné, ale ne splihlé, lehce se rozčesávají, nekrepatí se a konečky se zacelují. Za mě jde určitě o jeden z nejlepších produktů na vlasy a to už jsem jich vyzkoušela spoustu.

Intenzivně hydratační a vyživující maska pro suché a normální vlasy

Přiznávám se, že na používání vlasových masek jsem byla vždycky trochu lenoch, ale zlepšuju se! Aktuálně ji tak dopřávám vlasům jednou za týden až čtrnáct dní a na vlasech je to opravdu znát a to jak na pohled tak na dotek. Maska je intenzivně vyživí a hydratuje, krásně provoní, zlepšuje jejich strukturu, takže vlasy jsou hebké a nekrepatí se. PS: pro extra extra lesk do ní doporučuju přidat pár kapek vlasové kúry.

Zkoušeli jste nějaké produkty od této značky? Jak jste byli spokojení?

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz a značkou Moroccan oil , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig