czech lifestyle blog

úterý 1. března 2022

Top 5 / únor


Krásný den! Po měsíci mám pro vás opět seznam pěti míst, produktů, knih,.. zkrátka random věcí, které mě v uplynulém měsíci bavily. 

Začnu s obchůdkem Shop Up Stories, na který jsme s kamarádkou narazily náhodou během focení. najdete ho na Vinohradech na adrese Římská 35. Strašně se mi líbí koncept spojení obchodu a kavárny, což by mi vůbec nevadilo jednou otevřít. V Shop Up Stories najdete malé nezávislé a ekologicky smýšlející značky, které zde nabízejí své produkty. Většinu produktů tvoří věci pro miminka, oblečení a hračky, ale vyberete si tam i pokud zrovna toto není pro vás aktuální téma. Mě zaujaly hlavně krásné svíčky, keramika, kosmetika a organická matcha, pro kterou se určitě vrátím.


Dále tu mám kosmetiku. Dostala jsem na vyzkoušení dva produkty z nové Wellness řady The Body Shop - Breathe. Produkty obsahují (kromě jiného) eukalyptový a rozmarýnový olej a mají nádherně uklidňující vůni, která vám zklidní mysl a navodí krásný pocit relaxace. Esenciální olejíček si ráda kapu do vany nebo sprchy a můžete si jím i potřít zápěstí a užívat si tak jeho uklidňující a osvěžující vůni kdykoliv. Malé skleněné balení je šetrné k přírodě a skvělé na cesty. Lehký gelový krém na tělo pak ocení pokožka po dlouhé zimě. Krém má lehkou nemastnou strukturu, snadno se roztírá a rychle vstřebává, krásně voní a hydratuje.


Teď pojďme k jednomu tipu pro všechny milovníky výborných snídaní a brunche. S kamarádkou jsme vyzkoušely kavárnu O-mai v Karlíně, na adrese Sokolovská 118. Z jejich menu jsme si chtěly dát UPLNĚ VŠECHNO a rozhodovaly se snad deset minut. Nakonec jsme ochutnaly omeletu, míchaná vajíčka a lívance, ledovou kokosovou matchu a já klasicky latte. Všechno bylo naprosto skvělé a já mám nový oblíbený brunch spot! 


Když už zmiňuju tu matchu, tak konečně začíná být počasí i na studené drinky a přísahám vám, že nic lepšího než Iced coocnut matcha z The Miners Coffee jste dlouho nepili. Já i všechny mé kamarádky už jsme na ní závislé. A to mi teplé matcha drinky nechutnají.


A posledním produktem je masážní kámen Gua Sha na tělo, který jsem si dlouho plánovala pořídit. Nakonec jsem si ho koupila v mém milovaném Belovedshop , kde mají nádherný výběr ručně vyráběných kamenů. Rozproudit lymfu, potrápit trochu celulitidu, vypnout pokožku,..nic z toho není takhle na jaře na škodu. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig