czech lifestyle blog

pátek 12. srpna 2022

Má oblíbená Purito séra

Krásný den! Je zase nálada začít se trochu více věnovat blogu, takže doufám, že vám tu má častější aktivita udělá radost. Dnes mám pro vás tři tipy na má oblíbená séra od korejské značky kosmetiky Purito. Odkazy na všechny produkty najdete na mém profilu na stránce Shoplist ZDE a spolu s nimi tipy na mé další oblíbené produkty ze všech kategorií. Ale teď už se pojďme podívat na ta séra.

Prvním z nich je Purito Galacto Niacin 97 - Intenzivní hydratační sérum pro všechny typy pleti. Sérum obsahuje hned 92 % fermentovaného filtrátu z kvasinek Galactomytes, které vynikají skvělými vyživujícími účinky, zjemňují pleť, zlepšují její pružnost a zároveň sjednocují její odstín. Velmi rychle se vstřebává, má lehounkou až vodovou texturu, nelepí, Sérum obsahuje také můj oblíbený niancinamid v ideální koncentraci 5 %, který má protizánětlivé účinky, zabraňuje vysoušení pleti a zyvšuje produkci kolagenu = působí jako anti-aging.

Druhým, a asi mým nejoblíbenějším, je Green Level Buffet Serum - Regenerační sérum chránící před vnějším znečištěním. V mé kosmetické rutině patří určitě mezi nejpoužívanější. Jde o super multifunkční sérum, které chrání, regeneruje a podporuje funkci ochranné kožní bariéry. Pleť také zklidňuje, zanechává ji krásně rozzářenou a složení obsahuje takové chuťovky jako je například pupečník asijský (zklidňuje, regeneruje), peptidy (hydratují, redukují vrásky), niancinamid (rozjasňuje) nebo panthenol (zklidňuje, posiluje bariéru).

A třetím je pak Pure Vitamin C serum - Sérum s vitamínem C. Céčko je za mě must have a doporučuji ho všem. Toto sérum obsahuje 5% vitamínu C a 84% kyseliny hyaluronové, takže jde o perfektní sérum vhodné pro všechny typy pleti. Co vitamín C umí? Potlačuje vznik pigmentových skvrn a zároveň bělí ty již vzniklé, rozjasňuje tón pleti, podporuje tvorbu kolagenu, má anti-aging účinky, chrání pokožku před UV zářením a modrým světlem. Skvěle funguje v kombinaci s SPF, proto je ideální používat ho ráno před aplikací krému s SPF. Sérum obsahuje také niancinamid a extrakt z červeného ženšenu, které pomáhají omlazovat a rozjasnit unavenou pokožku.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig