czech lifestyle blog

čtvrtek 31. srpna 2023

Weleda

Krásný den. V dnešním článku bych se chtěla zaměřit na několik mých oblíbených produktů od značky Weleda, kterou už u mě můžete několik let vídat pravidelně, patří totiž mezi jednu z mých nejoblíbenějších. 

Společnost Weleda založila v roce 1921 trojice lékařka, chemik a filozof a již od samého počátku dbali na vývoj trvale udržitelných produktů s použitím velmi účinných ingrediencí pocházejících z přírody. 

Jednou z mých oblíbených řad je Skin Food. Ta je ideální hlavně pro suchou pokožku, protože má super vyživující účinky. Já jsem si zamilovala hlavně produkty na tělo. Výborné je tělové máslo Skin Food Body Butter a také jeho lehčí verze ve formě tělového mléka. Po něm sahám vždy s příchodem chladnějších měsíců, kdy pokožka extra péči ocení. Kultovním krémem, který určitě znáte, je Univerzální přírodní hydratační krém pro velmi suchou až hrubou pokožku. Ten je záchranou pro suchou pokožku na obličeji, loktech, nohách,.. zkrátka kde je regenerace potřeba. Krém je hodně hutný a mastný a obsahuje základ z olejů a včelího vosku. Také extrakty z měsíčku a heřmánku.Weleda myslela ale i na nás s mastnějším typem pleti a krém tak můžete koupit i v lehčí verzi Skin Food Light

Tělové oleje zbožňuju a moc ráda je používám v kombinaci s masáží gua sha kamenem k rozproudění lymfy. Březový olej na celulitidu je k tomu jako stvořený. V něm obsažené extrakty stimulují metabolismus pokožky, pomáhá v pokožce udržovat vláhu a má dokonalou povzbuzující vůni. 

A posledním produktem, který bych vám dnes chtěla doporučit, je Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy. Díky obsahu organického prosa, které má výborné vyživující vlastnosti, se vlasy krásně lesknou, jemně voní a při pravidelném používání se viditelně zlepšuje jejich kvalita.

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig