czech lifestyle blog

úterý 3. února 2015

2.2.

.
Představuji vám mou zimní uniformu. Tohle nosím s menšími obměnami poslední dobou skoro pořád, takže kdyby se tu měly outfity objevovat častěji, asi vás v unudím k smrti:D Už se nemůžu dočkat jara, kdy konečně odložíme kabáty!
 Timberland boty, ideální do té venkovní chumelenice, velká šála, díky které mi nemrznou uši, když mám "bad hair day" a zachraňuji to culíkem, teplý mango kabát, neverfullka, do které se mi vejdou všechny věci na cvičení i učení a topshop kalhoty, díky kterým občas zaznamenávám nemilé pohledy od kolemjdoucích a párkrát už se mi stalo, že v mhd tak zaujaly nějaké malé dítě, že na mě ukazovalo prstem a cosi šeptalo rodičům.
Minulý týden jsem si zařídila členství ve fitku a včera konečně byla cvičit, už si ani nepamatuji, kdy jsem byla naposledy (když nepočítám momentálně jen občasné cvičení doma) a už se těším, až po zkouškovém budu mít více času a zkusím i nějaké nové studiové lekce. Dnes mi také začíná kurz twerku, takže jsem zvědavá!
.


mějte se krásně!
SHARE:

14 komentářů

  1. ten kabátek je v kombinaci s botkama skvělý :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten převazovací kabát je skvělý..a kurz twerku, jo? Bude i nějaké video? =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. Já timberlandy úplně miluju, přijde mi jako kdyby rozzářily každý outfit, který na sebe hodím, když nemám čas přemýšlet co na sebe :D

    http://idreamaboutcalifornia.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Do jakého fitka chodíš?.) Sab

    OdpovědětVymazat
  5. kurz twerku haha o tom nám pak řekni něco víc =)

    OdpovědětVymazat
  6. Boty, kalhoty a kabelka vypadá neskutečně dobře. Na podobné kabáty moc nejsem, takže já bych vyměla akorát vršek a bylo by to naprosto dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten kabát se mi opravdu neskutečně líbí! A ještě v kombinaci s tím vším.. boží!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný kabátek a ta kabelka se snad hodí úplně ke všemu. :) Taky jsem si nedávno zařídila konečně členství, ale chodím tam jen na na cardio a někdy posilku, protože doma si jedu cvičebním plán podle Kayly Itsines - Bikini Body Guide, je to fakt super, doporučuju.

    www.nicolwernerova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Kabát mám taky je nejlepší a o botech dost uvažuju :). Bohužel je nikde nemají v mojí velikosti,

    OdpovědětVymazat
  10. Super outfit! Já jsem právě objevila sportcentrum ve městě, kde jsem na škole, a jsem hrozně nadšená, že jsou tam i lekce fitboxu, takže to snad co nejdřív zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  11. twerk bych taky ráda zkusila, plánuji se taky konečně teď od února zapsat na nějak kurzy abych se dokopala něco dělat :-) A tvá béžová kombinace je super! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Veru, krasna a sladena jako vzdycky!
    Nominovala jsem te na Versatile Blogger Award!

    OdpovědětVymazat
  13. Taky do své neverfullky narvu věci do fitka+ učení+jídlo :D Máš ji taky tak těžkou potom? a nemáš strach, že se utrhnou ouška? Mám vždy pocit, že už ji mám "veryfull" a bojim se o ni :D
    A ten kabát je krásny! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig