czech lifestyle blog

čtvrtek 19. února 2015

Wanderlust | My ultimate travel bucket list

Maui Hawaii
1.Hawaii / Maui

Porto Moniz, Madeira, Portugal
2. Portugalsko / Madeira

138093217
3.Kapské město / Jihoafrická republika

Ibiza
4.Ibiza

koh-phi-phi-thajsko
5. Thajsko / Koh-Phi-Phi

lets-travel-to-peru-machu-picchu-with-Berenger-Zyla-featured
6.Peru / Machu Picchu

lisabon
7. Portugalsko / Lisabon

fiji..
8. Fidži

jaipur indie
9. Indie / Jaipur

148836251
10. Kuba

maroko
11. Maroko

monte carlo
12. Monte Carlo

new york
13. Amerika / New York

rio
14. Brazílie / Rio de Janeiro

santorini-greece
15. Santorini

Stockholm-Sweden-Riddarholmen-ChurchBy-Unknown
16. Švédsko / Stockholm

sydney
17. Austrálie / Sydney

Széchenyi_Chain_Bridge_in_Budapest_at_night
18. Budapešť

tulum mwxico
19. Mexiko / Tulum

Cathedral-Cove-New-Zealand
20. Nový Zéland


TOP 20 z mého cestovatelského wishlistu
jaká místa jsou na tom vašem?
SHARE:

31 komentářů

  1. Zrovna na Hawaii a New York jsme včera s přítelem koukali kolik se pohybují letenky.. a musím říct že si ještě pár let počkáme. Ale minulý rok jsme byly na Krétě (moje uplne první dovolená u moře) a musím říct že to tam bylo taky moc krásné. ALE chceme toho procestovat mnohem víca ještě víc! než budou děti :) Taky by nás lákala nějaká plavba po středozemním moři :) Není to zas až tak drahé když se nejede k hlavní sezone. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jediné kde jsem z těch tvých byla je Thajsko - Phi Phi a můžu jedině doporučit :-) Jinak kamarádka byla minulý rok s přítelem na Madeiře a asi záleží na místu, kam jedeš, ale měli to tam strašně ošklivé a ani počasí nebylo nic moc (v srpnu). Jinak já mám na svém wishlistu hlavně Srí-Lanku, Mexiko a Indonésii. O těch evropských moc nesním, tam si říkám, že můžu jet vždycky. I až budu stará :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak až na Indii a Mexiko bych se pod to mohl podepsat, stejná místa mám na svěm seznamu taky..(teda, v Budapešti už jsem byl, ale jednou nestačí). Přidal bych ještě Aljašku a Island ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera!! Já bohužel skoro nikde nebyla, takže bych brala cokoliv. :) Každopádně Hawaii, Dubaj, NY zatím největší a klasické sny. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  5. Doporučuji Maroko, ale žádný Agadir - pěkně do tradičních měst a do hor, to je nádhera! Stockholm a Thajsko mám taky na seznamu. A teď mě čeká cesta na Maurícius, který taky stojí za to...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné sny :) Já jsem navštívila akorát Budapešť a ta je náááádherná :) V Sydney mám švagra, takže by nás to vyšlo docela levno, ale bohužel (raději) jsem si místo cestování pořídili synka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý seznam, já bych přidala ještě Tokio Nové Dillí :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. S víc, jak polovinou se určitě shodneme. Já bych si pod Ameriku určitě ještě zahrnula Californii a dál třeba Bali, Island a určitě bych přišla ještě na něco. :)

    www.nicolwernerova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do Cali bych také určitě chtěla :) a Bali je nádherné, hned bych jela znovu! http://www.veronikad.com/search/label/Bali%20photo%20diary :)

      Vymazat
  9. To by se cestovalo :) Ze seznamu jsem byla ve Stockholmu a tohle město je prostě nádherné!
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Kuba a NY je jasná volba je něco z WL kam víš, že se tento rok určitě podíváš?

    OdpovědětVymazat
  11. Mě nejvíc zajímá Stockholm a Budapešť, moře a exotika mě nějak omrzela a strašně mě teď zajímají evropská města! V létě bych chtěla do Budapešti a nějak to pak spojit s Balatonem, ale to bude ještě zařizování.. No ať ti toho co nejvíc vyjde! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Rio má na seznamu můj muž, tak si na něj vždycky vzpomenu, když to někde vidím :) Já bych si určitě dala znovu Vancouver a vůbec Kanadu, to už bude srdcovka do konce života. A pak Yukon, protože chci vidět real wildlife :), znovu Kalifornii, protože jsem toho spoustu nestihla, Finsko, a několik míst v Izraeli... No kdyby mě za cestování někdo platil, bylo by to super!

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  13. Báječnej seznam :-)) Některý ty zěmě bych vynechala z důvodu bezpečnosti/co se teď děje ve světě/.. Můj největší cestovatelskej sen je Californie-nicméně na to vůbec nemám peníze :D-takže jen sním.. :-)))

    OdpovědětVymazat
  14. byla jsem na Madeiře a vážně je to tam tak nádherný jako na fotkách <3 u mě určitě sydney, nový zéland, kanada a z těch bližších budapešť a berlín :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jela bych tam taky! Můj bucket list se ani psát nedá :D chtěla bych totiž vidět celej svět :D


    http://idreamaboutcalifornia.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Vsude to vypada skvele :-) Na Machu Picchu bych taky moc chtela :-)

    OdpovědětVymazat
  17. ja urcite neodporucam santorini, bola som ta a pripada mi to byt taky tahak na americkych turistov-- vobec to nie je ako na fotkach ktorymi je posiaty internet :( eliska

    OdpovědětVymazat
  18. Pekny wishlist. Budapest je krasna. U me je na seznamu New York, Thajsko, dalsi ostrovy z Kanarskeho souostrovi a pak evropska hlavni mesta. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Já bych ráda Kapské město, Kolumbii a Čínu. Ze všech zemí jsem si teď udělala dobré kamarády, ta bych ráda využila toho, že budu mít po boku někoho místního. Jak to ale nacpu do pěti týdnů dovolené, to je mi záhadou :D

    OdpovědětVymazat
  20. nádherná místa! my se letos chystáme do ŘÍMA :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ja som sa v nedeľu vrátila z Lisabonu, a bolo to tam nádherné. Vedela by som si tam predstaviť aj bývať. Cez leto som bola v Budapešti a tá mi veľmi neučarovala. Rada by som sa pozrela aj niekam ďalej, zatiaľ som cestovala len po Európe ale aj tá je krásna. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Na Santorini jsem byla třikrát a jela bych zas. Jejich lávové víno a výhled na kalderu je prostě boží.

    OdpovědětVymazat
  23. My šetříme na Fiji :) Jinak na mým wishlistu jsou všechny země Evropy a chci to stihnout než budu mít jednou dítě (je mi 23) :))

    OdpovědětVymazat
  24. Hezký seznam! Já na většině míst už byla (proto nevlastním žádnou značkovou kabelku, raději utrácím za letenky...) a mohu doporučit vše - něco je lepší, něco méně, ne všechno vypadá jako na fotkách, ale každé má něco do sebe a čím víc člověk cestuje, tím více si rozšiřuje obzory a jinak (lépe) vnímá svět... Povinně bych nařídila cestovat aspoň rok po celé světě, člověka to vždy pozitivně ovlivní :-)

    OdpovědětVymazat
  25. sydney FOREVER!! love love love!

    OdpovědětVymazat
  26. Hned bych jela kamkoliv ze seznamu, ale nejvíc asi do Austrálie nebo na Nový Zéland :))

    BE YOU

    OdpovědětVymazat
  27. Ách všechna místa bych brala! Teda Machu Picchu a Lisabon jsem viděla, ale dala bych si je klidně znovu! A Madeiru jsem nestihla, což mi štve.. ale v dohledné budoucnosti mám na seznamu Berlín, Budapešť, Barcelonu a chtěla bych hlavně i Kubu, NY a Argentinu :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Kubu doporučuju všema deseti :) Tam se zastavil čas, naprostá nádhera....ráda na to vzpomínám :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak z těchto míst jsem byla zatím jen na Ibize,ale můj sen je podívat se do Thajska a do Ameriky (NY) a nepohrdla bych třeba výletem na Bora Bora :D v mým případě já už bych se nevracela na nějaké místo,ať je sebehezčí jak chce no a zase pofrčet dál a prozkoumat zase něco jinýho:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig