czech lifestyle blog

středa 29. dubna 2015

Empties

.

Po delší době je tu opět čánek s produkty, které jsem za poslední dobu vypotřebovala a byla s nimi spokojená.
.
.
Začnu s produkty na vlasy, kterých mám asi největší spotřebu.

Desert essence - malinový kondicionér
Kondicionér s nejhezčí vůní. Vlasy jsou po něm krásně jemné a lesklé, ale stejnou službu vám prokáží i kondicionéry od levněšjích značek.
bahenní šampon -417
 Po delší době používání mohu říct, že je opravdu skvělý, vlasy mi přijdou zdravější, lehce se upravují a díky vitamínům obsaženým v šamponu jsou i vyživené.
Timotei - šampony
Mé nejoblíbenější šampony za poslední dobu. Naprosto mi vyhovují a pokud si také myjete vlasy hodně často, určitě produkty Timotei doporučuji. Kupuji je v DM drogerii a jsou super levné, bez silikonů a  parabenů (řada Pure)
Bumble and Bumble mending shampoo
  Už jsem se o něm zde jednou zmiňovala. Jeden z nejlepších šamponů, který jsem kdy používala a za tím si stojím.V čr jsou produkty Bumble and Bumble k sehnání v Sephoře . Je dost drahý, ale vážně super. Vlasy jsou po něm krásně jemné, lesklé a už na pohled mnohem zdravější.

.
.
 Peelingy, další oblíbené produkty. O "top five" jsem psala zde. Čokoládový od Saloos si pořídím určitě znovu. Peeling od Green Energy Organics je také skvělý, ale na mě asi až moc jemný, více mi vyhovují ty s většími zrníčky. Peeling na obličej od značky Evolve je krémový a nádherně voní po mandlích. Je vhodný i pro citlivou pleť a ta má je po něm krásně jemná a zbavená všech nečistot.

.
Sprchový gel od značky -417 s vůní Ocean. O sprchových gelech se toho asi moc říct nedá, vždy vybírám hlavně podle vůně a tento voní skvěle. Kokosový krém na ruce od značky Ziaja už z mého blogu určitě znáte a já už bych ho klidně zařadila mezi mé kosmetické svaté grály. Perfektně voní, rychle se vsakuje, ruce jsou po něm krásně jemné a nestojí skoro nic. A kokosový krém na tělo, který jsem měla ve swapu s Miou a moc jsem si ho oblíbila, škoda, že v Čr k sehnání tato značka není, ale pokud ho v Německu uvidíte, určitě doporučuji vyzkoušet.

.
.
A pár produktů na obličej, které všechny do jednoho miluji! O produktech Origins a Balm balm si můžete přečíst tady. Balm Balm balzám jsem teď nahradila produktem Ultrabland od Lush, který mi vyhovuje trochu více, ale na Origins nedám dopustit a už se těším, až si je o prázdninách v zahraničí nakoupím do zásoby. Sampar spot lighter doporučuji všem, které trápí tmavší flíčky po rozhnípaných nedokonalostech. Já ho pravidelně používala měsíc vždy na noc a opravdu pomáhá. Korektor už teď používám jen minimálně :)

Tak, to je asi pro dnešek vše. Mějte se (i přes ošklivé počasí) krásně !!

SHARE:

25 komentářů

  1. Skvělá inspirace, Verunko! :) Já dala na tvé doporučení a už rok a něco používám ten krém od Ziaji a jsem s ním naprosto spokojená, rozhodně taky doporučuji! :)

    I tobě krásný den! :)

    Lu

    OdpovědětVymazat
  2. Ultrabland od Lush taky ted používám, jak jsi s ním spokojená ty? :) Když už jsme u Lushe, doporučila bys nějakou pleťovou masku? Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho miluju a až ho vypotřebuji, rozhodně běžím pro nový :)) z masek mám ráda cupcake, a banánmix :)

      Vymazat
  3. Timotei jsem měla taky, a za tu cenu byl super :)! Hodně mě taky láká značka Origins, spoustu lidí ji chválí.

    OdpovědětVymazat
  4. Empties jsou jedny z mých nejoblíbenějších článků. Moc ráda je čtu a okukuju co vyhovuje ostatním. Pokud jde ale o mé empties, vždycky mi trvá hrozně dlouho je sepsat.
    Jinak jsem taky nedávno dopotřebovala Balm Balm balzám, ale nějak mi tenhle způsob odličování nevyhovuje. Ale moc hezky mi voněl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mám radost :) mně to ze začátku také moc nevyhovovalo, ale teď na balzámy při odličování nedám dopustit :)

      Vymazat
  5. ako dlho ti vydrzal Origins spot remover? uvazujem o kupe uz celkom dlho...
    dakujem x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to přesně nevím, ale pár měsíců určitě :)

      Vymazat
  6. ahoj prosim ta ake mas vlasy?chcela by som vyskusat ten sampon.nemas niekde na stranke ake blogy sledujes?diik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám husté vlasy, bez vyžehlení/kulmování trochu krepatější :) blogy které sleduji nikde vypsané nemám, ale vetsinu jich najdes na modniunie.com :)

      Vymazat
  7. treacle moon mám najradšej! vždy si z nemecka donesiem mangový a malinový :) teta vyskúšala nejakú vianočnú kolekciu a že tiež super :) a rozmýšľam nad tým peelingom, pretože nič také nepoužívam a asi by sa zišlo :D super článok :)

    OdpovědětVymazat
  8. Timotei mám taky moc ráda, za tu cenu skvělá kvalita. Ten Saloos peeling se mi líbí, díky za tip, asi si ho pořídím :) A cokoliv s kokosovou vůní musí být top! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, stačí, když to voní po kokosu a už si mě produkt získá :D

      Vymazat
  9. Me teda timotetimotei sampony nevyhovují :( co se týče buble popremyslim zda ho nevyzkoušet a kokosový krém od ziaji vyzkousim rada dekuji za tipy :)
    Byl by fajn článek o tvých nechtach a treba rtenkach kt rada pouzivas /tužky balzamky apod/

    OdpovědětVymazat
  10. Kokosový krém na ruce od Ziaji bych chtěla vyzkoušet :) A zkušenost mám akorát s čokoládovým peelingem od Saloos a ten je super

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem kdysi četla u tebe o Timotei šamponu a hned pro něj běžela. A za chvíli poběžím pro novou lahvičku, ta vůně zeleného čaje je prostě úžasná. A mým vlasům perfektně vyhovuje, takže díky za inspo!

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj ten Sampar spot lighter si prosim sehnala kde? Na netu nemohu nic najit. Diky

    OdpovědětVymazat
  13. O této Timotei řadě jsem četla všude spoustu chvály. Tak mi to nedalo, a běžela si šampón i kondicionér koupit. Vůně super, ale jinak mi bohužel nesedly. Příjde mi, že jsem měla vlasy takové splihlé...Kondicionér jsem ještě nějak vypatlala ale v šampónu teď peru spodní prádlo:D

    The Balanced Brunette

    OdpovědětVymazat
  14. Timotei řadu pure mám taky moc ráda, nejlepší poměr cena/kvalita! Balm balm jsem taky spotřebovala a celkem mi sednul, ale další zatím nemám.. na ziaju mam bohužel nějakou alergii, zkoušela jsem dva krémy z různých řad a ani jeden mi nesedl.. ale možná mrknu v sephoře na ten šampon :-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig