czech lifestyle blog

čtvrtek 12. listopadu 2015

Winter esentials

kolaz1
1. Mango  / 2. HM / 3. Topshop / 4. Mango / 5. ZOOT


Hezký den :) Na asku mi chodí spousta otázek týkajících se podzimní a zimní módy, prosíte o tipy na bundy, kabáty, boty, doplňky a tak jsem se rozhodla věnovat tomu celý jeden článek. Prohlédla jsem spoustu online obchodů a stránek a vybrala velké množství kousků, které bych klidně na podzim ve svém šatníku měla :) U většiny jsem uvedla i odkazy, tak se na ně můžete rovnou podívat :)

BOTY - Velkým trendem jsou momentálně kozačky nad kolena, já mám jedny skvělé z Asosu a Steve Madden. Hezké ale najdete i u nás, například u Bati, nebo online na Ottu, kde je také velký výběr. Dále se do podzimního počasí skvěle hodí holinky, hlavně pokud máte doma pejska a musíte ho venčit i v dešti. Já bych si ráda pořídila klasiku od značky Hunter. Biker boty tu na blogu omílám snad pořád, ale vážně je miluju :) Hezké jsem vám našla na Answear a v Mangu. A poslední boty, které mě baví jsou Timberlandy. Už se těším, až vytáhnu své klasické  hnědé, ale nedávno jsem šla okolo Office shoes a ve výloze mě zaujaly ty červené, co na ně říkáte vy? Nejsem si jistá, jestli bych je unosila, takže váhám.

KABÁTY - Miluju velbloudí z Manga, který jsem kupovala minulý rok, ale ráda bych si pořídila ještě nějaký jiný, například ve vínové, šedé nebo černé barvě. Spoustu krásných jsem našla na stránkách Manga, tak se tam asi brzy zajdu podívat. Líbilo se mi jich i pár v krémové barvě, ale nejsem si jistá, jak dlouho by mi vydržel čistý :D

DOPLŇKY - Šály, rukavice, klobouky, to vše podle mě k zimě neodmyslitelně patří. Já velké šály miluju, perfektně se do nich dá zachumlat před mrazem a všude jich teď mají obrovský výběr. Mně se nejvíce líbí asi v červené a khaki barvě. Rukavice nenosím moc ráda, ale protože pokožku na rukou je potřeba v zimě chránit, vydržím to v nich :) Nejlepší je koupit si nějaké kožené, ale i pletené poslouží dobře. A klobouky. Jeden už doma asi rok mám, ale málokdy mám odvahu si ho vzít. S kloboukem se totiž musíte připravit na pohledy ostatních, ale zase je to podle mě skvělý doplněk, který dokonale oživí každý outfit a sluší každému, jen musíte najít ten správný tvar pro vás. Pokud si na klobouk netroufáte, tak zkuste pletený kulich, ty jsou super teplé a roztomilé :)

ŠATY - Ani v zimě se šatů nevzdávejte,já bych si ráda pořídila nějaké pletené, které budou krásně vypadat právě s vysokými kozačkami nebo biker botami a k tomu už jen černé punčocháče, kabát, šálu a jste ready to go :)

SVETRY - Miluju zimu právě kvůli nim a každý rok mi přijde, že jich mám nějak hrozně málo! Maxi svetry, dlouhé kardigany, svetry s bláznivými vánočními motivy třpytkami a nápisy, teplé a příjemné kašmírové svetry, to vše v šatníku potřebujete :)

kolaz2

1. Mango / 2. HM / 3. ZARA / 4. Baťa / 5. ZOOT


kolaz3
1. šála ZARA / 2. ASOS / 3. Answear / 4. ASOS / 5. ASOS

kolaz4
1. Answear / 2. Mango / 3. Stradivarius / 4. Office shoes / 5.Asos

kolaz5
1. Stradivarius / 2. HM / 3. Stradivarius / 4. ZARA / 5. Asnswear

kolaz6
1. Mango / 2. Answear / 3. Asos / 4. Answear / 5. Mango / 6. Mango / 7. Mango

Snad se vám článek líbil a napište mi, co si máte v plánu na zimu pořídit :)

SHARE:

11 komentářů

  1. Ahoj Veru, jakou velikost máš prosím toho béžového kabátu z Manga co máš z loňska?

    OdpovědětVymazat
  2. Na stejných barvách ted frčim i ja :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super typy Veru :-) naozaj krásne kúsky. Inak ak by si to nahodou prečítal niekto, tak mám na predaj klasickéTimberlandy č.39,5, mne bohužiaľ nesedí veľkosť a sú úplne nové. Cena dohodou a mail pata.toth@gmail.Dúfam, že nevadí, že to sem píšem.

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné vecičky ! Turtleneck šaty a vínový kabát musím mať ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ty svetry jsou opravdu nádherný! Letos si už musím nějaký koupit :-D Hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Joo tak z tohohle bych si vybrala! Skvělý článek:) Já mám v plánu pořídit si ještě jeden camel coat, tentokrát trochu míň těžký :D a černý a béžový klobouk, jinak mě nic moc nenapadá:)

    OdpovědětVymazat
  7. Na ten červený svetr s jelenem z HM jsem dneska koukala a na jednu stranu ho fakt děsně chtěla, ale na druhou z toho neměla moc dobrej pocit. Holky poraďte, mám do něj jít? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Super výběr a tipy :)! Já mám v plánu si koupit šedý kabát, kozačky nad kolena, hodně svetrů a cardiganů, velkou šálu, rukavice a pletený rolák.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento článek se ti povedl. Máš pravdu, že jsou teď nejvíc trendy ty kabáty, klobouky a velké šály. Ale zaráží mě třeba ty ceny za ty šály.
    pink-student.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Super výběr Veru:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig