czech lifestyle blog

pátek 4. prosince 2015

Empties

DSC01464

Krásný pátek! Slibuji, že o beauty články se pokusím častěji. Ráda bych i sepsala update mé ranní a večerní péče o pleť :) Dnes vám ukáži několik produktů, které jsem za poslední dobu spotřebovala.

DSC01466

La Mer The body créme krém na tělo (jsem ukradla mámě, když ho měla ještě asi polovinu ). Nějaký produkt od této značky jsem vždy chtěla vyzkoušet, ale ceny jsou opravdu šílené. Krém strašně krásně voní a pokožku opravdu dokonale hydratuje. Já jsem se s ním mazala vždy před spaním, krém se ihned vstřebá a další den jsem se budila s perfektně hebkou a vyživenou pokožku, hrozně příjemnou na dotek a na pohled pevnější.
Druhým krémem je Honey Touch od mé oblíbené značky Rituals a zároveň jde o můj nejoblíbenější krém vůbec. Miluji jeho vůni, balení je velké, takže vám vydrží dlouho a pleť je po něm také skvělá!
Třetím je Atoderm intensive od Biodermy, který je určený speciálně pro suchou a atopickou pokožku. Na to já naštěstí netrpím, ale kamarádka, která s tím problémy má, ho zkoušela a byla moc spokojená. Mé "normální" pokožce vyhovuje také, jen mi trochu vadí, že je bez parfemace a vstřebává se delší dobu.

DSC01471

Dva produkty na vlasy. Kokosová maska od Bumble and Bumble, kterou jsem se už rozhodla vypotřebovat, protože se snažím většinu produktů v mé koupelně nahradit těmi co nejvíce přírodními. Vlasy jsou po ní opravdu lesklé, jemné a perfektně se rozčesávají. A jeden z mých nejoblíbenějších šamponů od Timotei, psala jsem o něm na blogu už několikrát :)

DSC01474

Vegan sprchový gel od Original source. Můj oblíbený, kvůli té vůni!

DSC01476

Produkty na obličej. Mé dva nejoblíbenější od Origins, které už si nějakou dobu po vypotřebování stále kupuji nová a nová balení. Tonik, kterým vždy ráno čistím pleť a čistící gel, který používám spolu s Clarisonicem. Pleťovou vodu Lush zase používám hlavně večer před spaním. Krásně voní a jemně pleť vyčistí a hydratuje.

DSC01479

A na závěr dva tipy na makeup a primer. Primer The body shop 5 v 1 je naprosto super. Krásně pleť zmatní a připraví na nanesení makeupu. Makeup od MUFE si plánuji pořídit znovu, pleť je po něm krásně sjednocená, vydrží na ní celý den a lehce se nanáší. Makeup Mat lumiére od Chanelu je také úžasný, pokud hledáte matující makeup a nevadí vám vyšší cena, pak určitě doporučuji :)

SHARE:

3 komentáře

  1. Telovy krem za 250 € je uz na mna privela :D:D za tu cenu musi robit zazraky! :) krasna zbierka kozmetiky, je ale skvele ze sa snazis nahradit normalnu kozmetiku prirodnou,taktiez ju pouzivam a neviem si ju vynachvalit :) a clanok o rannej a vecernej starostlivosti o plet by velmi potesil :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kokosový Original Source taky miluju :) A Instablur je super!

    OdpovědětVymazat
  3. Pleťová voda od Lushe vypadá fajn :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig