czech lifestyle blog

pondělí 4. ledna 2016

Morning cosmetic routine

DSC02872

Krásné pondělí :) Konečně jsem dala dohromady článek o mé každodenní ranní péči o pleť. Během několika posledních měsíců jsem docela vyměnila používané produkty. Snažila jsem se hlavně jejich množství minimalizovat a přejít na přírodní kosmetiku. S těmito jsem momentálně nejvíce spokojená:


Hned jako první produkt ráno použiji čistící ranní masku od značky Havlíkova přírodní apotéka. Masku jsem si na doporučení kamarádky pořídila před pár týdny. Nanesete ji na pleť hned po probuzení, necháte 3 minuty působit a pak opláchnete vodou. Naše pokožka přes noc vyloučí nadbytečný maz, pot a nečistoty z předchozího dne a proto je i ranní péče o pleť důležitá. Maska pleť krásně vyčistí, hydratuje a vyživí. Obsahuje samé skvělé ingredience jako například konopný olej, rozmarýnový olej, levandulový olej,..
DSC02874

Po masce většinou přichází na řadu peeling. O tom skvělém Brand new day z beautyville už jsem na blogu psala. Super jemný peeling v prášku, který smícháte s troškou vody a umyjete s ním obličej. Pleť je po něm krásně vypnutá a spolu s čistící maskou je to super kombo :) Druhý peeling, který také ráda používám, je od značky Himalaya herbal a kupovala jsem ho v Rossmann drogerii. Má v sobě trochu hrubější kousíčky, takže pleť také skvěle vyčistí a krásně voní. 
DSC02873
DSC02876

Po masce a peelingu pleť použiji Lemon teat tree květinovou vodu od Saloos na dočištění.
DSC02877

A jako poslední nanesu denní krém. Spolu s čistící maskou jsem si koupila i krém s názvem Krásná slečna, který je na problematičtější pleť. Působí protizánětlivě, redukuje lesk pokožky a tvorbu mazu. Já jsem s ním moc spokojená a používám ho i jako noční krém.
DSC02875

Staráte se o pleť i po probuzení? Jaké produkty rádi používáte?

SHARE:

11 komentářů

  1. Veru, myslíš, že by se ta Krásná slečna hodila na sušší pleť? Já mám totiž pleť suchou, zároveň lesklou a sem tam i s pupínky :D
    díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, podle mě ano, ale jestli si chceš být fakt jistá, tak napiš dotaz na stránku apotéky na fb, určitě ti rádi odpoví :)

      Vymazat
  2. Děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. Verčo, díky za tipy :-) tyhle články o péči mám ráda a ráda vyzkouším novinky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem dneska udělala objednávku na Apotéce. Koupila jsem si Bio masku, slečnu a přihodila ještě 2 přírodní oleje, tak se moc těším. Děkuji za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  5. super tipy! nejvíc mě zaujala maska, určitě na ní mrknu, ale i ten peeling vypadá skvělě! já momentálně používám krém od Diet Esthetics - Himalayan goji, ale nejsem si jistá, jestli je stopro přírodní, kdyžtak můžeš mrknout, já za sebe zatím spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peeling mě hodně zaujal, zkusím tedy prošmejdit drogerky, jestli ho tam nenajdu.

    OdpovědětVymazat
  7. bude aj clanok a vecernej peci? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jasné, ráno si pleť umyjem mydlom Sopahoria oliva, ktoré pleť zbytočne nevysuší. Následne použijem krém Hydrabio od Biodermy a púšťam sa do líčenia.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig