czech lifestyle blog

pátek 4. března 2016

Morning

DSC04535

Co je lepšího než ta víkendová rána, kdy prostě nemusíte vůbec nic? Přesně takhle vypadala má snídaně minulý víkend a byla tak dobrá a fotogenická, že vám ji sem musím dát :D Po dlooouhé době jsem si koupila řecký jogurt, do něj přidala domácí granolu plnou samých super zdravých ingrediecí (tady máte fotku všeho co obsahuje) a borůvky a k tomu ještě výborný banana bread, který se brzy chystám sama doma upéct. Pokud se povede, očekávejte recept. Společnost mi dělaly jen nadýchané peřiny, čerstvé tulipány z farmářských trhů a pár časopisů.
Jak vypadají ta vaše víkendová rána?

DSC04536
DSC04552
SHARE:

7 komentářů

  1. To vypadá moc dobře! Vždycky když čtu tyhle články, tak jsem motivovaná zkusit to taky, ale ve výsledku mě vždy přemůže lenost haha :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky... (: moje vyzerajú podobne... raňajky v posteli, čajik, oddych

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Já právě o víkendu moc nesnídám, protože ráno jdu do fitka, tak si dám jen ovoce. Ale nejradši mám k snídani rýžovou kaši, tu přímo miluju :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle:) Já ale stejnak nejradši snídám v sobotu na Náplavce, případně v kavárnách:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mnam :) Ja najčastejšie jedávam na raňajky ovsenú kašu, najmä v zime, kedže je teplá. Cez leto na ňu takú chuť nemám. :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna edávno jsem psala článek na téma mé dokonalé ráno, haha :D Každopádně mé víkendové ráno se odehrává ve stejném stylu.. \prostě se flákám a vůbec se za to neodsuzuji! :D Hlavně si ho vychutnat a odpočinout si od každodenní rutiny, kdy musíme spěchat do škol či prací :-)

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonale strávené ráno! Kéž by jich bylo přes týden víc!:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig