czech lifestyle blog

úterý 10. května 2016

Lancôme énergie de vie & skin spring refresh

1

Krásný den. V rámci spolupráce s Cosmopolitanem se mi občas naskytne možnost zkusit nějaké nové  zajímavé kosmetické produkty a o své zkušenosti se podělit s vámi. Tentokrát jsem dostala novou řadu produktů na péči o pleť od značky Lancôme. Řada nese název Énergie de vie a je určena nám, kdo žijí v globalizované kultuře, uspěchaném každodenním tempu a s vysokými nároky na život. Toto vše se pak totiž projevuje i na naší pleti a na první pohled je na ní vidět únava.

Ráda bych vám tedy napsala něco o třech produktech, které jsem poslední dobou používala a testovala a ke konci připojím ještě mé osvědčené tipy jak po zimě probudit pleť.

2

Každé ráno začínám vyčištěním pleti a následným použitím prvního produktu, pearly lotion. Můžete ho nanášet prsty nebo vatovým tamponkem. Osvěžující krok, který po ránu mou pleť krásně probudí a oživí a ta je pak jemná a připravena na další péči.

4

Tou je liquid care, které zastoupí krém i sérum a do kterého Lancome vložil obrovské množství hydratačních a zvláčňujících složek, aby se vyhnul mastnému nebo dokonce lepivému efektu. Má lehkou tekutou texturu, která usnadňuje aplikaci i jeho rychlé vstřebání do pleti a ta je pak fantasticky hydratovaná, což zrovna ta moje momentálně opravdu potřebuje.

5

A třetím a zároveň mým nejoblíbenějším produktem z celé řady je noční maska, což je podle mě skvělá kosmetická vychytávka. Kdo by se nechtěl budit se svěží a nejjemnější pletí, že? Maska nádherně voní po meduňce a má krásně jemnou konzistenci. Na první pohled si možná budete myslet že má konzistenci "želé" ale jakmile se dotkne vaší pleti, roztaje a poskytne pleti tu nejlepší hydrataci. Po prvním použití jsem ráno skoro ani nemohla uvěřit jak skvěle má pleť vypadala. Žádné napětí, jen zářivá a super hydratovaná tvář. Já ji používám tak jednou do týdne, stačí opravdu malé množství a pleť mám ráno jak miminko.
Tip: Občas ji dám i na ruce, které jsem mívala poslední dobou dost suché a nemůžu si ji vynachválit!

3
DSC06131
DSC06132
DSC06133

V případě řady ÉNERGIE DE VIE, laboratoře Lancôme navrhly jedinečné složení opírající se o mimořádně účinný hydratační koktejl a tři superaktivní přísady, které získává extrakcí z bylin a používají se ve farmacii.

francouzská meduňka +  goji + výtažek z kořene hořce
+
hydratační složky
=
svěží a hydratovaná pleť

6


A jaké jsou mé další osvědčené tipy pro hezčí pleť po dlouhé zimě?

-minimálně dva litry vody denně
-zkuste nějaké nové doplňky stravy, mé oblíbené najdete tu 
-jednou do týdně dopřejte pleti nějakou pořádně výživnou masku
-choďte do sauny, uvidíte, jak se vám pleť krásně vyčistí a získá zdravější barvu
-asi to čtete všude, ale zařaďte do jídelníčku mnohem více čerstvé zeleniny a ovoce a zkuste také za studena lisované šťávy
-když venku svítí sluníčko, nezapomínejte na krém s SPF faktorem, já bych si ráda pořídila tinted moisturizer od NARSu, který SPF obsahuje
-a samozřejmě, sportujte a snažte se trávit co nejvíce času venku na čerstvém vzduchu a nezapomínejte na úsměv :)

A abych nezapomněla, na závěr vás ještě upozorním na soutěž, která probíhá až do 3.6. na zenylancome.jenprozeny.cz a každý týden jedna ze soutěžících získá produkt liquid care!

SHARE:

9 komentářů

  1. Škoda, že liqiud care neobsahuje SPF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby to obsahovlo SPF, nebyla by to tekutá péče. Díky SPFku by byl produkt mnohem hutnější, takže by to byl spiš klasický krém nebo fluid, nikoliv taková inovativní pecka :)

      Vymazat
  2. Tahle řada mě hrozně láká! Krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Liquid Care mám na testování ve vzorku, jsem na ni zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. vzorku tohto produktu (liquid care) som dostala pri poslednej návšteve parfumérie. Prekvapila ma tá neobvyklá konzistencia a veľmi ľahká aplikácia. Použila som ju na noc a ráno som bola nadšená z výsledku. A preto teraz pátram na Internete, čo to vlastne je za produkt a aké sú hodnotenia iných. Odporúčam vyskúšať... Ja si ho iste kúpim vo väčšom balení.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig