czech lifestyle blog

středa 8. února 2017

El Nino | new in

Elnino

Krásný den! Dnes mám pro vás po dlouhé době kosmetický new in a s ním užitečný tip jak ušetřit při nákupech na internetu. Produkty jsem objednávala ze stránky El Nino, kterou jsem otevřela přes přes tento cashbackový portál. Podobných stránek už u nás existuje několik a obzvláště v zahraničí jsou velmi oblíbené. Tipli však ručí za největší % odměn a navíc peníze vyplácí hned od první potvrzené koruny. Stáčí tak pár nákupů na vašich oblíbených eshopech (na stránkách najdete vážně nepřeberné množství) a rázem máte peníze zpět třeba na kafe s kamarádkou. Na stránkách se stačí registrovat, proklinout se na vámi oblíbený eshop, nakoupit a pak už si jen nechávat vyplácet částky peněz, které z každého nákupu získáte zpět. Pokud máte ještě nějaké další otázky ohledně celého procesu, doporučuji obrátit se na zákaznický servis, který funguje na jedničku.

2

A teď už k té kosmetice. Jak stojí v názvu článku, já objednávala z El nino. A hned vám ukáži co a jak jsem s produkty spokojená.

Nové stíny na obočí už jsem nutně potřebovala delší dobu. Dříve byly mé oblíbené Brow zings od Benefitu. Po jejich vypotřebování jsem si jen v rychlosti koupila stíny od Essence a teď se rozhodla zkusit všemi vychvalované Brow Pow od značky The Balm, která nepoužívá parabeny a není testovaná na zvířatech. Produkty mají vtipné názvy a hlavně hrozně hezké obaly, které zaujmou na první pohled. Stín jsem objednala v tmavším odstínu a sedí mi úplně skvěle.

4
5

Druhým produktem je řasenka Mad Lash, také od The Balm. Novou řasenku už jsem potřebovala delší dobu a po přečtení recenzí jsem se rozhodla pro tuto. Má tvrdý gumový kartáček, který mi vyhovují nejvíce, dělá totiž hezky dlouhé a husté řasy, ale nijak je nepěkně neslepí. Kartáček je lehce zakulacený, což řasy jemně natočí. Za mě tedy velká spokojenost.

3
6

A třetím, posledním produktem, je tělový peeling The body shop. Peelingy miluju a už jsem jich zkusila obrovské množství. Mým nejoblíbenějším stále zůstává Mark scrub, ale tento se drží v jeho těsném závěsu a to už po prvních pár vyzkoušeních. Hned po jeho otevření vás jeho krásná vůně aspoň v myšlenkách přenese do nějakého krásného spa. Peeling obsahuje jak větší tak menší krystalky, které pokožku důkladně ale ne přehnaně drsně "obrousí". Krémový základ peelingu zanechá pleť nádherně jemnou a hydratovanou, žádného vysušení se bát nemusíte díky obsahu kvalitních rostlinných olejů.

7

SHARE:

7 komentářů

  1. Posledních pár měsíců jen samá reklama Veru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stále se v tom snažím udržet ten správný balanc. Možná považuješ za reklamní i články, které přitom z žádné spolupráce nevycházejí..

      Vymazat
  2. Moc hezká recenze, produkty The balm mne zaujaly, určitě na ně mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, super věci jsi vybrala, ten peeling zkusím!

    J.

    OdpovědětVymazat
  4. Také poslední dobou hodně objednávám kosmetiku online. Super výběr!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig