czech lifestyle blog

čtvrtek 6. dubna 2017

Saturday | OOTD

sun

Fotky z víkendu, kdy bylo nádherné počasí, přímo vybízející k procházce po městě. S kamarádkami jsme dopoledne zašly na farmářské trhy na náplavce, které praskaly ve švech, jelikož stejný nápad měla minimálně půlka Prahy😄 Po vymotání se z davu jsme si ještě zašly na oběd do nově otevřené Kantýny, dalšího zajímavého počinu od Ambiente. Bramborák a burger na jedničku! A protože bylo vcelku teplo, konečně jsem mohla bundu nechat doma a vyrazila jen v tlustém svetru. K němu Levis 501 skinny z nové kolekce a Converse.

Na Levis jeansy se mě hodně ptáte a já vám slíbila napsat o mých oblíbených, tak pojďme na to. Celkem mám doma Levisky 4 plus jedny kraťasy a okamžitě se zařadily mezi mé nejnošenější. Hrozně ráda nosím Wedgie jeans, které mají ušmiknuté konce, což je trend, který mě hodně baví. Sedí jako prdel na hrnec a skvěle se dají kombinovat. Díky vyššímu pasu se nikde nezařezávají a dělají super zadek! V outfitu jste je mohli vidět tady. Druhými jsou černé high rise skinny, které jsou o trochu volnější než super skinny, ale ty bych si ale také ráda pořídila. U kotníků jsou volnější, takže se dají i dobře ohrnout a černé kalhoty jsou prostě základním kouskem v šatníku. V outfitu zde. Třetími jsou tyhle světlé a čtvrté vám ukáži zase v jiném outfitu.

Mějte se krásně,
V.

2
1

SHARE:

5 komentářů

  1. krasa :) odkud je prosím svetr? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu říkám dokonalý víkend :) Už se těším až pojedu do Prahy za kamarádkou a užijeme si Náplavku v plné parádě. Outfit je naprosto skvělej <3

    OdpovědětVymazat
  3. S tím svetrem ty kalhoty vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  4. úúúúúúúúžasně jsi zhubla... !!! Neskutečně krásnou postavu teď máš.. Beru si tě za příklad.. Potřebuji tak 10 kg dolu.. :-(.. Ty jsi teda nikdy nebyla nějaká tlusťoška, ale pamatuji u tebe i na období, kdy to nebylo 100%..Tak teď je to 10000000%.. Fakt jsi boží!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig