czech lifestyle blog

neděle 19. listopadu 2017

Online picks

onlinepicks

1. Černé široké kalhoty. Střih, který jsem si zamilovala! Neskutečně lichotí postavě a jsou ultra příjemné.

2. Crossbody kabelka s řetízkem. Čím dál více mě baví barevné kabelky (tzn. jiné barvy než černá) a tahle khaki mě zaujala na první pohled. K podzimním outfitům je skvěle kombinovatelná!

3. Lush peeling na ruce je mým podzim/zima must have. Zima totiž snad u každého také znamená suché a nevyživené ruce a i když si je snažím pravidelně mazat, nevyhnu se tomu ani letos. Tenhle peeling nádherně voní, ale je i neskutečně příjemný a ruce jsou po něm dokonale jemné.

4. Vagabond Olivia boty. Po botách od Vagabond už hážu očkem nějakou dobu. Mají nádherné a kvalitní kousky, které bych v botníku brala hned! Tyhle má kamarádka v černé a prý jsou neskutečně pohodlné.

5. Červený crop svetr. Poslední dobou si docela ujíždím na červené barvě a celkově mi přijde, že se stala barvou tohoto podzimu. Kratší svetřík bude vypadat skvěle například ke kalhotám s vysokým pasem a kotníčkovým botám.

6. Rozjasňovač od 100% přírodní značky Ilia jsem si zamilovala na první vyzkoušení při openingu krásné líčírny (článek zde). Až vypotřebuji ten, který aktuálně používám, určitě si pořídím Iliu!

SHARE:

2 komentáře

  1. Nejvíc mě zaujal ten peeling na ruce, na který určitě ještě mrknu. A celkově - díky za tipy! :)


    Můj malý sen

    OdpovědětVymazat
  2. Salted coconut si mě získal už v obchůdku, když ho kolegovi doporučoval pan prodavač pro jeho ženu jako dárek. Ta vůně je neskutečná a co to dokáže rukama je zázrak.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig