czech lifestyle blog

pátek 29. prosince 2017

Daily make up routine

makeup

Krásný pátek! Dnes jsem pro Vás připravila takový update mého každodenního makeupu, tedy produktů, které k němu používám. Snažím se držet na co nejmenším počtu, protože výrazný makeup není nic pro mě. Bez dalšího vykecávání, jdeme na to✌

Momentálně mám skoro bezproblémovou pleť, takže nevyžaduji od makeupu žádné extra krytí. Nejčastěji tedy používám NARS velvet matte foundation stick, který obsahuje i houbičku pro rozetření makeupu, ale já nedám dopustit na beautyblender. Pokud chci větší krytí a SPF, sahám po Estée Lauder Double Wear.

1

Co se týká obočí, jsem věrná Benefitu. Stínem z Brow Zings obočí vyplním a na jeho finální úpravu použiju Gimme Brow, které obočí hezky zafixuje a dodá mu objem.
2

Řasy nejprve natočím kleštičkami a následně použiju řasenku Shutter lash mascara od Tom Ford. Koutky oka rozjasním tužkou od Gosh Copenhagen a když chci výraznější oči na večer, použiju některý z nádherných stínu v paletce Man Ray for NARS. Jsou neuvěřitelně pigmentované, drží a skvěle se s nimi pracuje.
3

Mám ráda bronzovější pleť, takže jako bronzer moc ráda používám Luxury Tan od Vita Liberata a nebo ten z paletky Make Up  For Ever. Z té mám také ráda rozjasňovač i tvářenku, takže nemusím tahat tři různé produkty. Nedávno jsem si ještě oblíbila rozjasňovací duo od organické značky Juice Beauty, o kterém jsem se více rozepsala zde. Jako fixační pudr už dlouhou dobu používám NYX. 
4

A teď odpověď na otázku, která mi od Vás často chodí. Mé oblíbené rtěnky a tužky na rty. Zvykla jsem si je různě mixovat, takže většinou nemám na rtech jen jeden produkt, ale právě rtěnku a tužku na rty. Rtěnky mám nejoblíbenější dvě, první je Gosh Copengagen, v odstínu Matt Rose a druhou je ta nejklasičtější červená od MACu. Z matných tekutých rtěnek nedám dopustit na Huda Beauty v odstínu Trophy Wife a Bombshell. Od NARSu miluju American Woman. A čtyři nejpoužívanější tužky jsou NYX Cannes a Nude pink, MAC Dervish a Huda Beauty Muse. Na rty vždy nejprve použiju balzám na rty, pak rtěnku a na závěr tužku na rty💋
5

Pokud Vás ještě něco zajímá, ráda odpovím v komentářích💕

SHARE:

7 komentářů

  1. jaký je prosím odstín té MAC rtěnky? poohlížím se po klasické červené
    Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má je Riri Woo, ta klasická co je stále v prodeji je myslím Russian red :)

      Vymazat
  2. Krásná sbírka! Taky hodně uvažuju, že polevím od kvantity a zaměřím se na kvalitu. Ale jak u čeho :) S tím jak dospívám se víc a víc cítím v jemném makeupu a ne ve zběsilých barvách jako před lety :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Není nad jednoduchost :-) Super tip na gosh tužku, moc ráda zkusím.

    https://cakovamichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Veroniko, jaký je prosím odstín té Gosh tužky -01 nebo 01? děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Your blog is really nice, My wife usually read from your blog. She also copied the attire form the blog for our Morning Safari Dubai .

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig