czech lifestyle blog

středa 7. března 2018

Weekly snaps

weekly

Krásnou středu! Bohužel jsem se k sepsání tohoto článku dřív nedostala, tak Vám ho přináším až v půlce týdne. Za ten minulý jsem toho stihla spoustu, tak se pojďte podívat, co jsem zachytila na mobil a více se klasicky rozepíšu u jednotlivých fotek💋

Měla jsem moc milou schůzku v Biorganica  a na vyzkoušení dostala dva produkty od značky InLight, které už jsem si stihla zamilovat! Určitě o nich napíšu víc.
1
2
Také jsem byla na představení nových vůní od Yves Rocher a součástí byl i květinový workshop s Provoní. Ten zajistil skvělou jarní náladu.
3
4
5
Dále jsem byla na předpremiéře filmu Rudá Volavka s mou oblíbenou Jennifer Lawrence v hlavní roli a byla nadšená! Pokud tápete na co zajít do kina, rozhodně doporučuju!
6
8
9
V pátek jsem utekla z Prahy směr Krkonoše a překvapila sebe samu, když jsem v sobotu i v neděli stála už v 7:30 na svahu. Počasí vyšlo nádherné, takže to vstávání ani tolik nebolelo😏
10
11
12
No uznejte sami
13
14
16.
16
17
18
19
Zasloužená odměna na svahu
20
bílý overal 
sněhule Dior
brýle Ray Ban
22
Krásná a silná kniha
23
24
25

Tak krásný zbytek týdne💋

SHARE:

16 komentářů

  1. Dulfam, že tie rukavice nie sú z pravej kožušiny, lebo za to dávam palce dolu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, hezký večer. Kožešina je pravá a jelikož mě zajímá hlavně ekologický dopad věcí, preferuji tyto, které mám už pár let, před nákupem nových rukavic na každou sezónu.

      Vymazat
    2. Ekologický dopad věci?!! Smrt nevinného zvířete pro potřebu rukavic Vám přijde v pořádku, aby Vás hřála a nemusela jste kupovat každou sézonu nové? No to snad není pravda, horší odpověď jste snad vymyslet nemohla.

      Vymazat
    3. Doporučuji tento článek http://heels-in-prague.blogspot.cz/2013/01/is-fake-fur-really-better-je-umela.html :) A mohu se zeptat, jak dlouho jste vegankou?

      Vymazat
    4. Sice nejsem anonym z 15.3., ale zajima me, proc musi byt hned veganka, kdyz se ji nelibi, jakym zpusobem jsou zvirata chovana na kozesinovych farmach? Maso nekdo potrebuje jist, kozesiny ne.

      Vymazat
    5. Protože zvířata ve velkochovech jsou chována ještě v horších podmínkách

      Vymazat
  2. ta kožešina je nutná? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nutná asi ne, ale v -18 jsem byla ráda, že mě hřeje. Navíc jsou to kvalitní kousky, které vydrží x let a není tak potřeba stále kupovat nové.

      Vymazat
  3. Pani krasny fotky! O knizce Hana uz jsem toho slysela strasne moc, mela bych si ji asi poridit. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandro, moc děkuju :) Knihu určitě doporučuju koupit!

      Vymazat
  4. Taky mě mrzí ta kožešina. Chápu Tvoje argumenty, na druhou stranu mi přijde že se dá koupit oblečení stejné kvality, ovšem aniž by kvůli němu musela trpět zvířata. Je mi líto, obecně, že lidé co sami sebe nazývají influencery tohle trochu víc nešíří. A neber to prosím jako kritiku zaměřenou jenom na Tebe, mám Tvůj blog i personu ráda - jenom je mi to prostě líto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neberu to nijak zle, naopak, děkuju za komentář :) Víš, já třeba skoro nejím maso, mám ho tak jednou-dvakrát za měsíc, snažím se šířit osvětu o tom, jak například naší planetě škodí plasty, já sama se snažím jejich spotřebu omezit na minimum,.. Zkrátka já se více zaměřuji na ekologickou stránku věci.. A myslím, že každý malý krok se počítá. Jedny z rukavic byly dárek a zlatá bunda pouze zapůjčená, tak bych ze mě zase nedělala někoho, kdo má skříň plnou kožichů :)

      Vymazat
  5. Na tu Rudou Volavku bych chtěla, tak jsem zvědavá, jestli je tak dobrá, jak se o ní říka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, tak pak dej vědět, jak se Ti film líbil :)

      Vymazat
  6. ahoj, je toto reklamny clanok, resp. nejaky iny typ platenej spoluprace alebo ti mame gratulovat ku kupe oblecenia za asi 100tisic ceskch korun? s kozusinami! really? :( tvoj blog sledujem fakt dlho, este od cias blog.cz, ale je to cim dalej, tym vacsi snobizmus a to mi je fakt luto :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ne, nejedná se o žádnou placenou spolupráci. Bundu, červené kalhoty a bílou kombinézu jsem jen měla zapůjčené. Ostatní věci jsou mé a mám je už několik let. V čem ti to tady přijde jako "čím dál větší snobismus"? Děkuju za odpověď, ráda si přečtu konstruktivní kritiku a pokusím se třeba něco změnit :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig