czech lifestyle blog

čtvrtek 18. října 2018

Podzimní nezbytnosti v šatníku

1

Krásný den, konečně se dostávám k mému oblíbenému typu článků a dnes to bude o oblečení, které mi na podzim v šatníku nesmí chybět a ze kterého ráda v tyhle dny skládám outfity. 

šaty, barvy, vrstvení
Z barev mě začala bavit hořčicově žlutá, kterou jsem doteď snad nikdy nenosila. Pak jsou to klasické podzimní tóny, béžová, burgundy, lahvově zelená, hnědá,.. Čemu pomalu přicházím na chuť, je vrstvení a zjišťuju, že je to fakt zábava! Hrozně se mi líbí kombinace velkých svetrů se šaty a k tomu vysoké kozačky, což je vlastně další kousek, bez kterého teď nedám ránu. Obzvlášť tyhle Vagabond sem si zamilovala! Ulovila jsem je ve slevách na ZOOTu během léta a jsou perfektní.

2
hořčicové šaty s volány / svetr French Connection / kozačky Vagabond / kabelka Prada

dlouhé sukně
Tenhle kousek oblečení se mi v šatně objevil teprve nedávno a já se zamilovala! Plisované sukně jsou momentálně mým největším favoritem, vypadají skvěle hlavně k teniskám a co zvolíte jako vrchní část outfitu, už je pak jen na Vás. Také si brousím zuby na nějakou saténovou, které se mi hrozně líbí v kombinaci s lehce zastrčeným oversized svetrem.

5
6
plisovaná sukně ZOOT / triko Zara / tenisky Vagabond

svetry
Dlouhé, krátké, oversized, tlusté, tenké, miluju je všechny! Na tenhle podzim jsem se musím uznat celkem slušně svetry předzásobila a jsem toho názoru, že jich není nikdy dost. Ty tenčí nosím ráda zastrčené za pas kalhot a sukní, ty delší a oversized jsou skvělé přes šaty nebo ke kratším sukním (mě baví hlavně ke koženým)

3
4
sukně River Island / červený svetr Only / boty Steve Madden / kabelka Dolce&Gabbana

A mé další top kousky? Vybírala jsem hlavně na ZOOT, kde jsem pro Vás domluvila 10% slevu (kód platí týden) a to po zadání kódu "veronikamrl" , tak třeba ulovíte nějaký hezký podzimní kousek💋

online

vínové šaty / šedý svetr / dlouhý šedý cardigan / béžový svetr / růžové šaty

online2

starorůžová sukně / semišové kotníkové boty / tmavě zelená sukně / semišové balerínky /  košilové šaty 

SHARE:

11 komentářů

  1. Svetry miluju <3 Jsou top!

    www.zivotskojencem.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super clanek, diky moc za inspiraci!!! <3 Ten prvni outfit je naprosto skvelej!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj.
    Najviac ma oslovil outfit s plisovanou sukňou, vyzerá to super 😍, asi sa pôjdem popozerať do obchodov, či nejakú zoženiem.
    Môžem sa opýtať, že ako sukňu perieš? Dávaš ju prať do čistiarne alebo normálne v práčke na 40 stupňoch? Lebo sa trocha obávam, či sa tie sklady na sukni nezničia a narovnajú.
    Maj sa krásne 😊
    Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simi, děkuju moc! :) Sukni jsem zatím neprala, ale asi ji dám normálně do pračky :)

      Vymazat
  4. Krása ♥
    Bude co nejdříve článek s tipy na zimní kabátky? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig