czech lifestyle blog

sobota 2. března 2019

Budget beauty

budgetbeauty

Krásný den! Ráda bych zařadila na blog nový typ článků a to "budget beauy", ve kterém vám vždy představím pár mých oblíbených kosmetických produktů do pěti set korun. 

Prvním z těch dnešních je růžová voda od Nobilis Tilia. Používám ji teď každé ráno a večer na finální dočištění pleti. Váhala jsem mezi heřmánkovou a růžovou a nakonec jako první zkusila ji. Růžová voda je skvělá pro všechny typy pleti a na péči o pleť v zimě je úplně ideální. Voda krásně voní, uzavírá v pokožce hydrataci, regeneruje ji a po použití je pleť hezky čistá, jemná a zdravá.

Druhým produktem je charcoal heat maska od španělské značky Biovéne Barcelona, kterou u nás koupíte třeba v drogeriích Rossmann. Mají spoustu typů a tahle konkrétně je hřejivá s aktivním uhlím. Masku si nanesete na navlhčenou tvář a necháte ji působit 90 vteřin. Maska se na pleti opravdu zahřeje a začnete cítit teplo. Díky obsahu uhlí a kaolinu v kombinaci s teplem, otevře póry a z pleti vytáhne všechny nečistoty. Pleť je po umytí dokonale hebká, čistá a doslova září. Rozhodně jde o jednu z mých nejoblíbenějších masek. Ideální je hlavně pro mastnější a smíšenou pleť.

A posledním, který bych dnes ráda zmínila a zároveň mým obrovským favoritem, je Buffet sérum od The Ordinary. Tohle sérum používám ráno před nanesením makeupu a pleť je po něm nádherně hebká a jak kdyby vyhlazená. Sérum také při dlouhodobějším užívání eliminuje drobné vrásky a zároveň předchází jejich vzniku. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, hydratuje a napomáhá tvorbě kolagenu. Jsem z něj nadšená a jakmile mi dojde, objednávám další.

SHARE:

9 komentářů

  1. Skvělý koncept článků! Myslím, že to ocení hodně studentek (tak jako já), které přece jen ten budget nemají úplně veliký a chtějí o sebe pečovat :)

    NATYRALLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Budu se snažit dávat takové tipy aspoň jednou měsíčně :)

      Vymazat
  2. Ta maska od Biovene mě zaujala, jaká je prosím cena🌼? Masky miluju, takže tohle je další super možnost, jak utratit peníze:DD.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek jako vždy, děkujeme za tipy!

    OdpovědětVymazat
  4. Super! Na tu Biovene se chystám :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig