czech lifestyle blog

pondělí 25. března 2019

TOP 5 | březen

top5

Krásný večer! Řekla jsem si, že zase začnu vždy koncem přidávat tipy na produkty, které jsem si během relativně krátké chvilky stihla oblíbit. 

Z tohodle produktu jsem si fakt sedla na zadek už po prvním použití. Peeling má lehkou gelovitou strukturu a stačí ho nanést tenoučká vrstva na 10 minut. Pokud máte citlivější pleť, je možné, že vás bude trošku štípat. Peeling obsahuje ovocné AHA kyseliny, které jsou vhodné pro každý typ pleti. Ty se postarají se o jemnou exfoliaci nejvrchnější vrstvy pleti a BHA kyseliny, které se zase postarají o hlubší vrstvy a svěle vyčistí póry. Kombinace těhle dvou skupin kyselin v jednom produktu je tak naprostá pecka. Já peeling používám 1x do týdne (používejte 1-2x týdně, jinak byste mohli pleť dost podráždit) a už po druhém použití je pleť viditelně čistější a zářivější. Je to vidět hlavně na černých tečkách okolo nosu, které se mi snad z poloviny vyčistily a pleť je na dotek o poznání jemnější a jakoby vyhlazenější. No a za tu cenu, must have!

2. Herbadent gel na dásně 
Péči o dásně spoustu z nás určitě hodně zanedbává a já sama s ejim začala věnovat jen díky tomuto produktu od české značky Herbadent (s kódem Veronika pořád na stránkách platí sleva 20%). Protože po rovnátkách invisalign stále na noc nosím fóliové dlahy, občas od nich mám dásně trochu citlivější. Pomocí vatové tyčinky ho nanáším na dásně většinou po ranním čištění a ty se hned zklidní, navíc jde o skvělou prevenci paradontózy a gel hezky svěže voní.

3. Zelené povzbuzující sérum Ere Perez z Ladybio
O tomhle séru už jsem psala v tomhle článku a nadšená jsem z něj stále stejně. Pokud po zimě pokukujete po nějakém povzbuzujícím séru, které pleti dodá samé super ingredience, doporučuji!

Z krásného eshopu Wonderful s úžasnou přírodní kosmetikou jsem dostala na vyzkoušení tuhle masku od značky L'Odaites. Stále poctivě každou neděli maskuju a po téhle teď sahám moc ráda. Obsahuje samé mé oblíbené ingredience, jako například vitamín E, med, jíl, meruňkový olej a datlový nektar, který je silným antioxidantem a skvělým bojovníkem proti stárnutí pleti. Prevence slečny, prevence! 

5. Australian bodycare spot stick
Značka, která stojí na obsahu tea tree oleje, Australian bodycare, je u nás nově dostupná v DM a na eshopu kupkosmetiku a já dostala několik produktů na vyzkoušení, Tea tree olej určitě spoustu z vás zná jako skvělého pomocníka v péči o problematičtější pleť. Já si z produktů hned oblíbila spot stick, malý roll on, který stačí jemně poťupat na zanícené místo a to se mnohem rychleji hojí (já nanáším většinou na noc na pupínky, které se snažím nemačkat). Dá se použít u na štípnutí hmyzem, škrábance a drobná poranění, takže je skvělý i na cesty.

SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig