czech lifestyle blog

sobota 6. dubna 2019

Skin food | recenze

skin-food

Krásný den, zdravím s dalším kosmetickým článkem! Dnes to bude o nově rozšířené řadě Skin Food od švýcarské přírodní značky Weleda. Já jsem si minulý rok zamilovala jejich mandlovou řadu (hlavně teda tohle tělové mléko). Té už jsem se ale na blogu věnovala a dnes to bude o něčem zelenějším (pouze co se týká obalu, obsahově jsou 100% "zelené" všechny Weleda produkty). Weleda má ikonický produkt a věřím, že spousta z vás ho zná a používá. Jde o univerzální výživný krém Skin food, který má velké množství využití. No a k tomuhle zázraku teď přibylo ještě pár pomocníků o celé tělo a protože je už nějakou tu dobu testuju, ráda se s vámi podělím o mou recenzi.

Miluju tělové oleje a v těsném závěsu za nimi jsou našlehaná tělová másla. Baví mě jeho velké balení, které vydrží opravdu dlouho. Lehounce se roztírá a lehce vstřebává, což prostě všichni chceme, že jo. Vůni Skin Food krému miluju a tělové máslo voní stejně dokonale. Také obsahuje bambucké a kakaové máslo, měsíček a heřmánek, samé mé oblíbené ingredience, které vám zaručeně vykouzlí dokonale vyživenou pokožku.

Skin Food Lip Butter
Balzám na rty mi udělal obrovskou radost. Jsem totiž tak trochu blázen do krémů na ruce a balzámů na rty a pořád při sobě nějaké nosím. Tenhle má super praktické balení a aplikátor. Díky obsahu včelího vosku a lanolinu je skvělý hlavně do studenějšího počasí, kdy rty extra chrání, ale využijete ho určitě i teď. Líbí se mi, že se na rtech lehce leskne a poradí si i s opravdu suchými rty. Má mamka na ně trpí a nemůže si ho vynachválit.

Skin Food Light
Light verze krému vyráběného už od roku 1926. Weleda vyšla vstříc všem, kteří milují originál Skin Food, ale rádi by ho používali i na den a přišla tak s odlehčenější verzí. Má opravdu krásně lehkou strukturu a jde o moc příjemný hydratační krém. Vyhovuje i mně a mé mastnější pleti. Používám ho klidně jako denní krém pod makeup, který na něm hezky drží a pleť je krásně hebká a díky pečujícím ingrediencím je o ni nejlépe postaráno.

Zkoušeli už jste něco z nové řady? Jak jste spokojení?

skin-food-weleda

Článek vznikl ve spolupráci se značkou Weleda, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

2 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig