czech lifestyle blog

středa 29. května 2019

Holiday skin

holiday-skin

Krásný den! Slíbila jsem velký kosmetický článek s produkty, které jsem používala na dovolené na Maledivách, takže jdeme na to. Má pleť naprosto miluje tropické počasí a já taky, takže jsem si tu vlhkost vzduchu, sluníčko a teplo strašně užívala. Nevezla jsem si s sebou žádné exfoliační produkty, abych pleť, která je přeci jen ze sluníčka trochu citlivější nijak nepoškodila. Tak jdeme na to, jak vypadala má každodenní rutina:

RÁNO
Ráno vždy začínám čistícím gelem, s sebou jsem si vezla můj oblíbený Garnier bio lemongrass. Jakmile byla pleť čistá, nanáším Rozjasňující výživnou pleťovou esenci s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C, po které je pleť perfektně vyživená a díky vitamínu C také rozzářená a na dotek úžasně jemná. Jako produkt na ochranu před sluncem jsem celou dovolenou používala Hydratační krém s SPF 3O od organic značky Juice Beauty. Hodí se na každý typ pleti, ale oceníte ho hlavně vy, kteří jako já máte také smíšenou. Krém se rychle vstřebává, stačí ho malé množství, nevytváří na pleti mastný film a vyživuje a chrání. Jelikož se mi pleť po pár dnech v tom prostředí neskutečně zlepšila, makeup/BB jsem používala jen prvních pár dní a pak už jen občas třeba na večeři. S sebou jsem měla novinku od Lumene - BB krém s SPF 20. Má lehounké krytí, pleti dodá hezký glow a hezky sjednotí její tón. V Praze si ho míchám s mým nejoblíbenějším BB krémem od Dr. Jart. Obličej jsem pak ještě několikrát během dne vždy přestříkala tonizační pleťovou mlhou ve spreji od značky Naobay (kupovala jsem v Biooo), která nádherně voní a díky obsahu Aloe Vera, zeleného čaje a glycerinu, hezky hydratuje a osvěžuje.

P5010641
P5010643
P5010653

VEČER
Večer si dávám na odlíčení/čistění pleti extra záležet a oblíbila jsem si dvojité čištění. Takže začínám odličovacím balzámem, aktuálně používám The body shop s extraktem z heřmánku. Chvíli ho na pleti masíruji a pak lehce smyju teplou vodou/ručníkem namočeným v teplé vodě. Pak použiju opět čistící gel, stejný jako ráno. Když je pleť opravdu zbavená všech nečistot, sahám po hydratačním séru. Oblíbená mám aktuálně dvě. Zelené povzbuzující sérum od Ere Perez (objednávám na Ladybio), které je doslova nabité superingrediencemi i kyselinou hyluronovou, takže skvěle hydratuje a zároveň vyživí. Druhým oblíbeným je pak nové hydratační sérum od Yves Rocher, které se také krásně rychle vstřebá a dodá pleti potřebnou vláhu. Posledním krokem je pak aplikace dokonalého séra od The Ordinary Niancinamide+Zinek, o kterém si můžete víc přečíst v TOMTO článku.

P5010645
P5010647
P5010642

Jaké jsou vaše must have produkty na dovolenou?

SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj, muzu se zeptat na tve tipy na opalovaci kremy? Nejlepe takove ktere neskodi koralovym utesum? Dekuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, o tom jsem měla celý příspěvěk na IG Veronikamrl, tak mrkni tam :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig