czech lifestyle blog

úterý 17. prosince 2019

Dárky na poslední chvíli

notino-darky

Krásný den! Vánoce jsou doslova za rohem a pokud nestíháte stejně jako já, tak jsem pro vás dala dohromady tipy na dárky, které myslím udělají radost každé mamce/kamarádce/sestře,.. Tím, že jsem v podstatě polovinu prosince na dovolené, jsem měla na shánění dárku málo času a před odletem jsem stejně řešila spoustu jiných povinností, takže zkrátka nebyl čas ještě obcházet obchody. Což mě přivádí k tomu, že stejně poslední dobou raději nakupuji online. To můžu odkudkoliv a balíček s věcmi mám v klidu doma za chvilku. Proto jsem před pár dny zasedla k počítači, otevřela notino a objednala několik věcí, které jsem měla na seznamu a díky tou hned vyřešila dárky pro pár blízkých. Jde v podstatě o drobnosti, ale vím, že udělají obdarovaným radost a využijí je. 

První z věcí je Dárková sada IV. pro ženy od ryze přírodní a české značky Renovality. Tu jsem objednala pro mamku, která už má zralejší a sušší pleť a vím, že kosmetické oleje používá ráda a často a moc jí vyhovují. Krásný dárkový balíček obsahuje tři produkty, arganový olej, hyaluronové sérum, na které slýchám jen samou chválu a šípkový olej. 

Přiznávám, další věc jsem objednala pro sebe. Jde o houbičku Beautyblender, kterou vždy jednou za pár měsícu kupuju novou. Makeup/BB krém jsem už nanášela všemi možnými způsoby, ale beautyblenderu se vážně nic nevyrovná. Houbičku před použítím navlhčím, prsty nanesu BB krém na pár míst na obličeji a poté už ho lehce blenderem rozetřu. Výsledkem je naprosto přirozený svěží look, žádné mapy a fleky.

Dál tu mám Aesop Body Rejuvenate Intensive hydratační tělový balzám pro suchou pokožku, na který jsem také četla skvělé recenze. V zimě myslím suchá pokožka trápí snad každého z nás a tak je extra porce výživy obzvlášť na místě. Balzám má skvělé složení a krásnou vanilkovou vůni. Navíc miluju obaly od téhle značky, které se prostě v koupelně hezky vyjímají.

notino-tipy-na-darky

A tím rozhodně nekončím, The Organic Pharmacy Skin mušelínový ubrousek na odlíčení a čištění pleti. Já už nějakou dobu používám znovupoužitelně bavlněné tamponky na odlíčení, se kterými jsem spokojená a říkala jsem si, že někomu určitě udělám tímhle radost. Ubrousek/ručník neobsahuje žádné škodlivé a dráždivé chemikálie, šetrně odstraní z obličeje nečistoty a zároveň jemně exfoliuje a tudíž zjemňuje a projasňuje pleť. 

Svíčky, u mě doma je najdete skoro na každém rohu a protože už jsem si zakázala sama sobě nějaké další pořizovat, kupuji je aspoň ostatním. Na stránkách mě zaujala vonná svíčka Makers of Wax Goods Vanilla Coffee, která má krásný design a v interiéru se podle mě bude hezky vyjímat a kdo by nemiloval vůni vanilky? A přiznám se, neodolala jsem a doma ji otevřela a tak během chvilky mi kávou a vanilkou provoněla celý pokoj! Takže pokud znáte nějakého milovníka kávy, tímhle si určitě šplhnete.

Tak, tím má objednávka končí, ale v následující koláži najdete ještě několik dalších tipů.

Weleda bříza dárková sada / Ecotools sada štětců / La Bruket body tělový peeling  / FOREO Luna Fofo / Elizabeth Arden rozjasňující sérum / Korika korean beauty sada hydratačních masek / Weleda skinfood dárková sada / The organic pharmacy mušelínový ubrousek / Waks cinnamon spice vonná svíčka
notino-darky
Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig