czech lifestyle blog

neděle 12. dubna 2020

Top 5 | krémy na ruce

krémy-na-ruce

Krásný den! Věřím, že nejsem jediná, koho teď při tom častějším mýtí rukou a používání desinfekce trápí suchá pokožka na rukou. Na vzhledu a stavu rukou si docela zakládám a mažu si je pravidelně v průběhu celého roku, takže krémů na ruce už jsem vyzkoušela desítky a v dnešním článku mám pro vás pět tipů na mé oblíbené.

Bio snail hydratační krém - Krém na ruce od italské značky bio kosmetiky, která ve svých produktech využívá léčivé síly šnečího sekretu, olivového, arganového a jojobového oleje a výtažku z aloe vera. Větší balení se skvěle hodí na noční stolek, kde ho máte stále na očích a nezapomenete tak na jeho používání. A jeden tip, na Damibio aktuálně probíhají 20% slevy na vše, tak si udělejte radost a zároveň podpoříte malé rodinné firmy dělající svou práci s láskou a péčí.

Lumene hydratační krém na ruce - Tenhle krém byl součástí Lumene adventního kalendáře a díky jeho menší velikosti se vám vejde do každé kabelky. Hned se vstřebá , je bez parfemace a okamžitě uleví suché pokožce.

Jahodový krém na ruce The Body Shop - Jestli máte rádi sladké vůně, tak si tenhle krm zamilujete, voní totiž jako růžová hubba bubba žvýkačka. Má příjemně gelovo-krémovou konzistenci, hned se vstřebá a balení je super praktické na cesty.

Weleda krém na citlivou pokožku - Krém s příjemnou mandlovou vůní a skvělou konzistencí, která se lehounce roztírá a díky mandlovému oleji pokožku zklidňuje a chrání.

Avene cold cream - Tenhle krém je určený speciálně na suchou až velmi suchou pokožku, takže aktuálně se opravdu hodí. Má trochu hustší konzistenci a vstřebává se o něco déle než ostatní krémy, ale na pokožce zanechá příjemný ochranný film a uleví od jakéhokoliv pálení nebo pnutí kůže.

krémy

SHARE:

3 komentáře

  1. Já miluji obyčejné krémy od Indulony :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru, já tedy trpím na vysušené ruce celoročně, ale teď je to ještě horší, právě díky častějšímu mytí a dezinfekci. Teď používám Expicial a ten je fakt bezva. V kabelce mám krém od Barnangenu, který je vyživující, a ten jsem si taky moc oblíbila.

    OdpovědětVymazat
  3. Krémy na ruce moc neřeším, protože jsou většinou v poho. Občas mám sušší místo na pravé ruce, tak použiju krém RadioXar z lekárny. Je naprosto super a já ho miluju :).

    Verča ze Ztracena v Praze | Co číst a poslouchat? A jak na tom celém ušetřit? | TIPY

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig