czech lifestyle blog

čtvrtek 28. května 2020

Domácí spa

domaci-spa

Krásný den! Jelikož péče o sebe samou je pro mě největší relaxem, chtěla bych vám v dnešním článku ukázat produkty, které mi pomáhají cítit se jako na návštěvě v luxusním spa a dopřát si péči od hlavy k patě. Takže si napusťte vanu, připravte si knížku a jaké produkty? To vám poradím když budete číst dál.

Když už jsem začala tou hlavou, tak musím zmínit péči o vlasy. Při každém mytí vlasů se snažím nezapomínat na kondicionér a aspoň jednou za týden-čtrnáct dní použít masku na vlasy. Přiznávám se, že ne vždy se mi chce, ale relax ve vaně je pro to ideální příležitostí. Jestli jsem si něco opravdu oblíbila, tak jsou to korejské plátnkové masky na obličej, moc ráda mám ty od značky KOCOSTAR, od které jsem nedávno objevila i vlasovou masku na podobném principu. Je to Home salon hair pack regenerační a hydratační maska na vlasy jde v podstatě o takovou čepici, kterou upevníte na vlhké vlasy pomocí určené lepící pásky, jemně vlasy promasírujete, aby se produkt dostal opravdu na všechny a mohl lépe působit a necháte tak 20minut. Vlasy jsou při pravidelném používání lesklejší, méně se lámou a třepí.

A u masek samozřejmě ještě zůstanu, teď je řada na tu obličejovou. Další skvělou značkou na plátýnkové masky je Korika a mou nejoblíbenější od nich je konkrétně Rozjasňující plátýnková maska s fermentovanou rýží a kyselinou hyaluronovou. Já plátýnkové masky používám aspoň jednou až dvakrát do týdne a v čem jsou jejich výhody? Obsažená séra v sobě mají spoustu vitamínů  a živin a díky plátýnku se lépe vstřebají do pleti, zároveň díky němu pleť nevysuší. Lehce se aplikují a nemusíte trávit čas žádným smýváním produktu.

koupel-weleda

Na začátku článku jsem zmiňovala koupel, a tak nesmím zapomenout na produkt, který do ní přidávám snad pokaždé. O co jde? Uvolňující koupel Weleda s vůní jehličnanů, která navíc příznivě působí při kašli a nachlazení. Nádherně uvolňující koupel, která vás dokonale zklidní a díky obsahu éterických olejů podporuje přirozenou ochrannou funkci pokožky. Má druhá oblíbená je i verze s růží, která také krásně provoní koupelnu i pokožku a obsahuje růžovo-muškátový olej.

Tak, o vlasy a obličej je postaráno a teď je na řadě pokožka těla. Zarůstají vám chloupky? Trápí vás celulitida? Suchá pokožka? Možná mám pro vás řešení. Používáte pravidelně peeling? Se vším zmíněným by vám totiž mohl pomoct. Já jsem si hrozně oblíbila Bodyboom tělový kávový peeling , který má skvělé čisté složení a dá se krásně smíchat i se sprchovým gelem. Jednou za týden tak pokožku celého těla "obrousím" a ta je pak díky obsaženému cukru a kávě krásně hebká, díky olejům (makadamiový, arganový E, mandlový) dokonale vyživená, takže už pak není potřeba použít krém.


Jaké jsou vaše MUST HAVE produkty pro takovou domácí pečující rutinu? Dejte mi vědět do koemntářů.


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 
SHARE:

2 komentáře

  1. Skvělý a zajímavý článek Veru :) Já koupele miluji. Teď jsem si oblíbila sírovou koupel a cítím se po ní opravdu dobře. Jinak na Weledu nedám dopustit, tu miluji!

    OdpovědětVymazat
  2. Já se o sebe hrozně ráda starám. Nikdy nemám den, kdy bych udělala vše, ale spíš tak jako postupně každý den. Masky na obličej nepoužívám, akorát Peeling Solution od The Ordinary. A na vlasy taky ne. Ale teď jsem si dala, abych dodělala masku, co mám snad 2 roky a ty jo, ono to je fakt příjemný. Ty vlasy vypadají moc hezky 😅. A ráda bych se začala víc starat o nohy, protože na ty kašlu :(.

    Verča ze Ztracena v Praze | Poizolační nákupy - Zara, Stradivarius. Co jsem si pořídila? | NEW In

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig