czech lifestyle blog

pátek 13. listopadu 2020

Mé oblíbené přírodní značky


Krásný den! Dnes bych vám ráda krátce představila pár mých oblíbených přírodních značek, které jsou v mé koupelně stálicemi i několik let a zároveň zmíním i mé oblíbené produkty od nich. Všechny z nich zakoupíte na Notino.czkde mají skvělý výběr. Klidně to myslím zároveň můžete brát i jako fajn inspiraci na dárky k Vánocům, třeba pro mamku nebo kamarádky. 


Weleda
První značkou je Weleda, kterou už ode mě musíte stoprocentně znát, jelikož jde o můj naprostý lovebrand. V roce 1921 začínali jako farmaceutická laboratoř s vlastní zahradou plnou léčivých bylin a dnes jsou jedni z předních světových výrobců holistické přírodní kosmetiky. Nejoblíbenější produkt se mi vybírá hodně těžko. Celá řada mandlové péče je za mě naprosto úžasná a ta vůně! Bestsellerem je pak univerzální výživný krém Weleda Skin Food , který je perfektní hlavně na suchou pokožku. Pokud by na vás byl mastný až moc, mrkněte na jeho light verzi a když trosku zapátráte, na blogu o něm najdete celý samostatný článek. A ještě musím zmínit pěny do koupele, ze kterých, hlavně teď v zimních měsících, nedám dopustit na růžovou a jehličnanovou. mají příjemnou mléčnou konzistenci, krásně vanu provoní a pokožka zůstane hydratovaná a vyživená ještě dlouho poté.

Korres
Tahle řecká značka je mou favoritkou už hooodně dlouho. V době jejich obchůdku v Myslbeku jsem se tam chodila dost často kochat a nikdy neodcházela s prázdnou. Naprosto zbožňuju jejich nádherný design výrobků, ale hlavně samozřejmě to co se skrývá uvnitř. Tato přírodní řecká kosmetika pochází z nejstarší bylinné homeopatické lékárny v Athénách, kdy se zakladatel Georg Korres rozhodl využít své znalosti homeopatie a bylin k vytvoření účinných produktů. V jejich sortimentu najdete produkty pro každou část vašeho těla, péče o obličej, vlasy, sluneční ochranu a dokonce i dekorativní kosmetiku. Oblíbených jich mám spoustu, tak zmíním pár, které mě zrovna napadají. Krém na ruce proti pigmentovým skvrnám, Výživné tělové máslo ve spreji, Oční stíny v tužce, Hydratační tělové mléko Santorini Vine, Vyživující maska pro suché a poškozené vlasy,..

Ere Perez
Tato australská značka je známá pro svou dekorativní kosmetiku plnou pouze přírodních látek v prvotřídní kvalitě a krásný minimalistický design. Produktem, který od používám skoro každý den je krémový rozjasňovač s vanilkou, ten dodá pleti nádherný zlatavý odstín a vyživující rtěnka s kakaovým máslem, ta má krásně jemnou strukturu, na rtech dlouho vydrží a zároveň je vyživuje. Velkou chválu slýchám také jejich na řasenky a makeupy.


Renovality
Tato česká značka by také vašemu hledáčku rozhodně neměla uniknout. V Renovality se specializují hlavně na kosmetické oleje té nejvyšší kvality z pečlivě vybraných rostlin, lisované za studena, do kterých nejsou přidávány žádné syntetické látky, konzervanty, barviva či minerální oleje. Produkty jsou baleny ve speciálním fialovém skle, které zaručuje obsahu ochranu před světlem a dlouhotrvající kvalitu. Z jejich produktů mám tolik oblíbenců, výborné je například Hyaluronové sérum, Ricinový olej, Vlasový olej Renohair, Jojobový olej nebo Tělový balzám s čokoládou. Minulý rok jsem mamce kupovala k Vánocům dárkovou sadu pro ženy a byla nadšená.


Purity Vision
A abych vás úplně nezahltila, tak už jen pár slov k poslední značce, také české. Purity Vision se zaměřuje na prvotřídní péči o pokožku celého těla. Majitelé cestovali po celém světe, kdy se střetávali s lidmi z různých kultur, poznávali jejich zkrášlující procedury a tradiční suroviny a našli tak mnoho inspirace pro své produkty. Společnost také respektuje ekologické hledisko svých produktů a to ve všech aspektech - při výrobě, přepravě i prodeji a drží se zásad Fair Trade. Navíc podporují sociální projekty v rozvojových zemích. Mým nejoblíbenějším produktem je Růžová voda , kterou používám každý den a za mě je to naprostý holy grail. Na tělo používám jejich 100% Bambucké máslo a na tvář je úžasný Opunciový olej.



Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

3 komentáře

  1. Korres miluju! Vyzkoušela jsem už hromadu věcí..jak na pleť, tak tělo. Třeba Wild rose řada je skvělá :) A o růžové vodě od Purity Vision ani nemluvim.. to už mám asi čtvrté balení :) Od Ere Perez nic neznám, ale láká mě teď to jejich zelené sérum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, máme stejné favority :) Zelené sérum jsem zkoušela a za mě super, takže také doporučuju!

      Vymazat
  2. Weledu mám hodně ráda a používám od nich hodně produktů, skvělý tip na pěny do koupele, už jsem o nich uvažovala, co teď na zimu. Kouknu na ně při dalším nákupu na Notinu :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig