czech lifestyle blog

středa 13. října 2021

Přetvořte si interiér pomocí plakátů

Krásný večer, ráno nebo odpoledne. Téma interiérového designu mě vždy bavilo a proto si neskutečně užívám zařizování bytu a neustále vymýšlím nové dekorace a změny. Jestli byste si také rádi interiér trochu přetvořili, ale enchce se vám jezdit po obchodech, montovat nábytek nebo přinést domů stopadesátou svíčku a misku, není nic jednoduššího, než využít plakátů. Všechny, které u mě doma najdete, jsem objednávala z Desenio, kde za mě mají nejlepší výběr, a tentokrát byli tak hodní, že mi pro vás poskytli slevový kód. Ten vám zajistí 30% z objednávky dolů a nevztahuje se pouze na rámečky a handpicked/personalized plakáty.

kód zní "VERONIKA30EXTRA" a platí do 25.10.

Já jsem si nedávno do ložnice vybrala tři nové kousky do ložnice a objednala rovnou i rámečky, což je za mě skvělé, že máte vše na jednom místě. Protože tu je za chvíli zima, sáhla jsem po plakátech s fotografiemi mé milované Mallorcy a míst, ze kterých mám krásné vzpomínky, připomínají mi léto a teplo a hned po probuzení mi zpříjemňují ráno. Jak vidíte na fotkách, plakáty v rámečcích vypadají hezky i opřené například na komodě, takže pokud se vám nechce pouštět se do vrtání hřebíků, není to potřeba (a ušetříte si dost nervů a nepořádku, věřte mi, vím o čem mluvím).

pokud byste si chtěli na stránkách vyhledat ty samé, jde o :
Mediterranean Boat House
Green Window
Mountain Village

Já mám na wishlistu vybraných ještě asi dvacet, tak jdu vymýšlet, kam s nimi.

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Desenio  , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

3 komentáře

  1. Pěkný tip a dobrá inspirace, právě ladím interiér v předsíni a přemýšlím nad plakáty, tak snad něco vyberu ... Ta Mallorca je moc hezká, také můj styl :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No nevím, ale vzhledem k tomu, že po přihlášení se k odběru newsletteru poskytují 30% slevu na svých stránkách, přijde mi to trochu nešťastně načasované. Neustále mají nějaké slevy, chápu, že jde o spolupráci, ale měla by být logická a mít smysl.

    OdpovědětVymazat
  3. Veru je to krásné. Dlouho přemýšlím, že si od nich nějaké objednám. Mám teď v obývacím pokoji takové tajemné stromy v mlze, útesy v mlze, a je to docela depresivní, teď na zimu. Něco se sluníčkem bude určitě příjemnější! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig