czech lifestyle blog

sobota 18. prosince 2021

Dárky na poslední chvíli

Krásný den! Bohužel nepatřím mezi ty, kteří mají vánoční dárky nakoupené a vyřešené už v listopadu a vím, že ani nikdy nebudu. Doufám ale, že v tom nejsem sama a dnes bych i vám opozdilcům ráda dala pár tipů na dárky, které potěší každého. Vybírala jsem na Notino.cz, kde můžete objednávat s garancí doručení do Vánoc až do 21.12. Tak jdeme na to.

Doplňky stravy patří mezi mé oblíbené dárky každý rok, každému z nás totiž určitě na zdraví našich nejbližších záleží. Na Notinu mají celkem nově obrovskou nabídku právě doplňků stravy a já bych jejich výběrem klidně trávila hodiny. V zimním období určitě každý ocení Vitamín D, který je esenciální pro správně fungující imunitní systém. Já mám moc ráda Viridian Nutrition - Liquid Vitamin D3 2000IU, který se snadno dávkuje a má příjemnou pomerančovou příchuť. 

Jako velká milovnice svíček si nemůžu odpustit tip i na ně. Mým nejnovějším objevem je značka Vila Hermanos, která nabízí svíčky ve spoustě krásných designech a vůních. Má oblíbená je aktuálně čistá a květinová Concrete Magnolia & White Musk, která provoní byt dokonce ještě před jejím zapálením. Svíčky neobsahují parafín, mají netoxické složení, bavlněný a bezolovnatý knot. 

Mamku, ségru nebo kamarádku pak potěší Silk Scruhcie - hedvábná gumička do vlasů, což pro mě byl objev tohoto roku. Gumičky z pravého hedvábí totiž nezanechávají na vlasech otlak, jsou k nim super šetrné a nemají kovové spoje, které vlasům také škodí. Já už doma nenosím vlasy v ničem jiném a  skvělé jsou i na spaní, protože ráno se nevzbudíte s pokrčenými a polámanými vlasy. 


U voňavých dárků ještě zůstanu. Od značky Souletto jsem objevila Mistletoe Reed Diffuser - aroma difuzér s náplní, který má tu nejkrásnější vánoční vůni. Prostory pozvolna zaplňují tak akorát intenzivní hřejivé tóny skořice, mandarinek, hřebíčku a pomeranče. Difuzér má zároveň krásný designový flakon, který ozdobí každý interiér. 

Znovupoužitelné lahve na vodu už jsou pro spoustu z nás samozřejmostí a součástí každodenní rutiny. Skvělé jsou na cesty, do fitka, do práce,.. a na výběr je z tolika krásný designů, že na petky už si nikdo ani nevzpomene. Já jsem si oblíbila tu s krystalem růženínu od značky Crystallove - Bottle Rose Quarts, ale na výběr mají ze spousty různých typů.

A teď ještě dva kosmetické tipy. Asi neznám nikoho, kdo by se tak často jako já v zimě vyhříval ve vaně a mám už tak spoustů osvědčených koupelových produktů, jedním z nich jsou například oleje do koupele od značky Kneipp. Tato značka navíc obecně patří mezi mé oblíbené. Jestli nevíte po jakém sáhnout, tak určitě neuděláte chybu s Happy Bathing - dárková sada. Ta obsahuje šest malých olejíčků (každý 20ml) a všechny tak krásné voní, že nedokážu vybrat favorita. Zároveň působí relaxačně a vyživují a zjemňují suchou pokožku.

Posledním je pak Nuxe Bio Organic regenerační tělový olej pro suchou pokožku. Olej má čistě přírodní složení a krásně voní po pomerančovém květu. Ideální je k použití po vaně nebo sprše, kdy se krásně vstřebá a pokožce dodá potřebnou výživu a sametový finish. Luxusní dárek, který zároveň nezruinuje vaši peněženku a potěší každého milovníka kvalitní kosmetiky a péče.


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz  , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig