czech lifestyle blog

pátek 1. dubna 2022

Top 5 / březen

Krásný den, po měsíci se hlásím opět s pěti oblíbenci, tentokrát za březen. Může mi někdo vysvětlit, jak ten čas utíká? 

Největším highlightem měsíce byl určitě výlet do Říma s přítelem. V Římě jsem byla naposledy před x lety a město jsem si tehdy zamilovala, takže jsem se nemohla dočkat až se tam vrátím. Vyšlo nám i hezké počasí, prochodili město křížem krážem užívali si dobré jídlo a bylo nám skvěle. Tipy na naše oblíbená místa najdete ve výběru stories na mém Instagramu .


Teď zabrouzdám k doplňkům stravy. Kluci, kteří stojí za mou oblíbenou značkou kosmetiky Onest. přišli s novinkou - Kvetu. Čistě přírodní produkty pro péči o tělo zevnitř i zvenku, které si zamilujete. 100 % české 100 % přírodní.  Krásné obaly, složení, prostě opět krásná práce. Já jsem se vrhla na zkoušení bylinné kúry se silou devíti bylin a vitaminem C pro posilnění imunity a dodání energie, což je teď na jaře více než potřebné. Používání je super jednoduché, pipetkou tunkturu naberete a vypijete ve sklenici vody nebo jiného nápoje.


Jaro! Tady asi není potřeba psát nic víc.


Kosmetický tip samozřejmě nesmí chybět. Gelů na obočí jsem vyzkoušela už spoustu spoustu a mé divoké a rozcuchané obočí neudržel žádný, i když slibovaly zázraky. Na zadek jsem si sedla až z novinky od Gosh - Brow Lamination Gel. Super jednoduše se nanáší, kartáček je takový jako mívají řasenky a pak už jen pročísnete kartáčkem, který je schovaný ve víčku (na to jsem přišla asi po týdnu). Dokonale zahustí obočí, narovná ho a vytvaruje do vámi požadovaného tvaru a drží jako přikované do té doby než ho odlíčíte. Za mě největší pecka!


A na závěr materiální radost. Na mém oblíbeném eshopu se šperky - Ornamenti, teď přibylo tolik krásných šperků na jaro a léto. A většina jich je voděodolných, což znamená že se v nich můžete koupat 24/7 a ony neztratí svou barvu. 

SHARE:

1 komentář

  1. Do Říma se chystáme za měsíc a už se moc těšíme, zaujal mne kartáček na obočí, ráda vyzkouším, dobrý tip :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig