czech lifestyle blog

neděle 11. prosince 2022

Tipy na dárky

Krásnou neděli! Tak co vánoční dárky, už máte hotovo? Já jsem letos nezaváhala a kromě pár drobností, mám vše nakoupené a za chvilku se vrhnu na jejich balení. Velkou část každoročně pořizuju online a vyhovuje mi to mnohem víc, než se prodírat davy v nákupních centrech a běhat z obchodu do obchodu. V dnešním článku pro vás mám pár tipů na dárky, kterými potěšíte každého. Díky tomu, že na eshopu Notino nakoupíte kromě kosmetiky i doplňky stravy, potraviny, elektroniku,.. tak vyřešíte dárky pro všechny vaše blízké na jednom místě. Při objednání do 21.12. máte garanci doručení do Vánoc, takže ani vy, kteří to necháváte na poslední chvíli nemusíte spěchat. Ale tím samozřejmě k ničemu nenabádám. 

Jak už jsem psala, na eshopu seženete i spoustu dobrot v sekci zdravá výživa. Já za sebe určitě doporučuju podívat se na značku Big Boy, od kterých s přítelem zbožňujeme sušené ovoce v čokoládě nebo jejich oříšková másla. Stejně tak mám moc ráda Mixit, Natu nebo třeba Wolfberry.

Čím nikdy nezkazíte radost, jsou dárková balení. Nabízí je už skoro všechny značky, takže výběr je opravdu obrovský a vybere si tak každý. Já jsem pro kamarádku vybrala sadu krému na ruce a vyživujícího balzámu na rty Under The Mistletoe od značky Bloom & Blossom. Krásné a praktické jsou i sady štětců, doplňků so vlasů,.. Moc hezké kosmetické má Estée Lauder a pečující zase má a mamky oblíbená značka Kneipp. Právě jí jsem minulý rok kupovala dárkovou sadu Happy bathing koupelových olejů a protože z ní byla uplně nadšená, letos ji najde pod stromkem také.


Dárky ráda vymýšlím sama, ale je fajn, když si i obdarovávaný řekne co by si přál. Dopisy Ježíškovi nemusí psát jen děti, ne? Mamka mě letos poprosila o manikúrní set, což je myslím i fajn tipem pro vaše maminky, babičky, tety, které třeba nejsou zvyklé chodit na manikúru do salonu, ale rády se o své ruce starají doma. Já jsem vybrala hezký červený set, který obsahuje vše potřebné na mani i pedi.

A posledním tipem je masážní roller pomůcka na obličej z růženínu, v hezkém sametovém cestovním pytlíčku. Masážní pomůcky na obličej zažily v posledních pár letech velký boom a já na ně nedám dopustit. Gua sha, válečky, ledové baňky a rollery potěší každého správného skin care nadšence.


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig