czech lifestyle blog

čtvrtek 11. května 2023

Vypotřebováno

Krásný den. Doma se mi sešlo několik vypotřebovaných produktů, tak se pojďte podívat. 

Ecce Vita denní krém City Protect

Perfektní krém pro všechny městské holky a hlavně pro ty z nás, které sedí většinu dne před obrazovkou a jsou tak neustále vystavené expozici modrému světlu. To totiž přispívá k předčasnému stárnutí pleti. Krém je spojením sil extraktů bylin, řas, plodů přírodních olejů a vědecky podložených komplexů. Toto složení pak poskytuje účinky jako ochrana před různými druhy záření, vyživení a regeneraci, hydrataci, eliminaci vrásek, anti-age. Vyhovoval i mé mastnější pleti, neucpává póry, snadno se roztírá a balení vydrží opravdu dlouho.

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo

Tenhle hydratační krém pro citlivou pleť mě bavil hodně (a to má pleť mezi citlivé nepatří). Moc ráda jsem ho používala například po pleťových ošetřeních (laser, mikrojehličky,..) věděla jsem totiž že skvěle zatočí s jakýmkoliv pocitem diskomfortu a nemusím se ničeho bát díky jeho hypoalergennímu složení speciálně vyvinutém i pro tu nejcitlivější pleť se sklony k alergii. Krém pečuje o suchou pleť, krásně zklidňuje, hydratuje, obnovuje a chrání kožní bariéru (to potřebujeme všichni), má super praktické dávkování/balení. Na Notino teď probíhají slevy 20% mimojiné i na značku La Roche-Posay, tak doporučuju využít. 

Výživné tělové mléko Mossa

Naprosto skvělý výživný krém na tělo od přírodní značky Mossa. Díky obsahu velkého množství antioxidantů a omega 3 a 6 kyselin udržuje pokožku pružnou a výtažky z rakytníku a bambucké máslo ji dokonale zvláční, hydratují a ta je dokonale jemná. Krém se ve chvilce vstřebá a já milovala ten pocit nakrémovat se po sprše před spaním a ráno se budit s hebkou pokožkou. A ta vůně! Značku Mossa seženete na Biooo a aktuálně tam můžete do 15.5. nakoupit se slevou 10% na vše při použití kódu VERONIKAMRL

Tělový krém Ink Nurse

Můj druhý oblíbený krém na tělo od přírodní australské značky Ink Nurse. Primárně je určený pro pokožku kterou zdobí tetování, ale můžete ho samozřejmě používat i pokud žádná nemáte. Já z něj cítím krásnou vůni zeleného čaje, velmi rychle se roztírá, nádherně hydratuje a zjemňuje. Tetování poskytuje ochranu a udržuje jeho kvalitu. U nás je k dostání v Biosophy store.

Pure hyaluronic serum Pestle&Mortar

Čistě hyaluronové sérum už a mě není takové must have, jako tomu bylo dříve, jelikož kyselinu hyaluronovou najdete už zakomponovanou ve většině sér i s ostatními aktivními látkami. Pokud ale i přesto nějaké "čisté" hledáte, pak toto můžu jenom doporučit. Toto obsahuje molekuly kys. hyaluronové o třech různých hmotnostech, z nichž každá působí v jiné vrstvě pokožky. Zanechává ji hydratovanou, uzamyká vlhkost, působí proti stárnutí pleti. Sérum je bez parfemace, nelepí, lehce se vstřebává. U nás tuto značku seženete v parfumerii Vavavoom.

Omega 3 kapsle Ecce Vita

A na závěr doplněk stravy od Ecce Vita. Omega 3 je jeden z doplňků stravy, který je doporučováno brát každému. Tyto kapsle obsahují koncentrovaný rybí olej z ledového arktického oceánu, konkrétně ančovičky, sardinky a makrely. Nenasycené omega-3 mastné kyseliny napomáhají ke správné činnosti srdce, mozku a zraku. Malé snadno se polykající tobolky ze kterých není cítit rybina. Já už mám několikáté balení a určitě objednám znovu. 


SHARE:

1 komentář

  1. Mňa teda zaujali tie výživové doplnky omega 3, idem si ich hneď aj objednať :-)

    L I V E I N F O X W O R L D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig