czech lifestyle blog

pátek 4. dubna 2014

New in


Po dlouhé době mám pro vás připravený new-in článek.

Jako první mi radost udělaly tři nové produkty od Toni&Guy. Extreme hold hairspray jsem si zamilovala už před nějakou dobou a toto je mé druhé balení. Rozhodně doporučuji!


Další jsou bílé Conversky, o kterých jsem psala v mém jarním wishlistu. Mám je ze stránky Spartoo.cz.a určitě budou patřit mezi mé nejnošenější boty na jaře a v létě.


Avon mi mile zaslal několik jarních novinek a mezi nimi také parfém Avon Femme, který mě hned zaujal krásným flakonkem a jemnou, příjemnou vůní.


Další jarní novinky mi přišly od Gabriella Salvete. Už víte, že miluji GS hydratační make-up a po návratu z dovolené mi díky tmavšímu odstínu vyhovuje tato novinka 3 v jednom: báze, make up a korektor+SPF 20.


Maska od Biodermy stále čeká na vyzkoušení, ale už jsem na nich četla několik pozitivních recenzí, tak snad nezklame.


Nedávno jsem dopotřebovala můj oblíbený Bioderma deodorant a chtěla jsem zkusit něco více "přírodnějšího", takže jsem zašla do obchůdku Lush a vybrala jsem si deodorant Aromaco a jsem s ním moc spokojená.


Na pití do školy a na cvičení jsem si koupila Equa lahev (objednávala jsem z labeloo.cz), která je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu eastman tritan, který je lehce recyklovatelný a neobsahuje na rozdíl od všech plastových lahví škodlivou látku BPA (bisfenol), která může v lidském těle vyvolat změny, jež mohou vést k rakovině prsu i prostaty, alergiím, hormonálním poruchám atd. Vce o lahvi si přečtěte zde.


Z Bali jsem si přivezla zásoby mého milovaného kokosového oleje a ráda bych ho začala užívat také vnitřně, tak jsem zvědavá na účinky.


Na letišti v Seoulu jsem si pořídila několik kosmetických produktů. Můj nejoblíbenější čistící gel od Clinique, který používám při čištění pleti Clarisonicem a jsem s ním nejspokojenější. Dále balení tří pleťových masek od výborné značky Origins, která se ale u nás bohužel sehnat nedá a úplně všemi vychvalované sérum od Kiehls.


A jako poslední zmíním svou objednávku z eshopu Leontyna.cz, odkud jsem si objednala balení čtyř masek gestil wonder(, kterou už mi doporučovalo několik známých a já musím říci, že už po pár použitích vidím na vlasech vysušených od moře a roztřepených konečcích dost značné zlepšení. K maskám jsem si ještě objednala gumičky bobble, které nejvíce využiji při sportu, protože mi na vlasech dobře drží a hlavně, nezanechávají na nich po sundání ty otravné přechody.

mějte se krásně!


SHARE:

15 komentářů

  1. Krásne veci:)
    toľko novej kozmetiky, závidím ( v dobrom ) :-) !

    OdpovědětVymazat
  2. budeš na to sérum dělat recenzi ? celkem by mě zajímaly jeho účinky a jak moc jdou poznat atd.

    OdpovědětVymazat
  3. Samé skvělé produkty, vždycky se u tebe něčím inspiruju, takže ti tímto děkuji :D Jinak jsem se chtěla zeptat, čímpak dostáváš z nehtů dolů ten Shellac? Nebo chodíš k manikérce? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě moc těší, není zač :) shellac mi sundavá manikérka, ale je to lehké, jen namočíš vatový tamponek, ten obalíš kolem nehtu a zabalíš kouskem alobalu, necháš působit tak 7 minut a pak jen lak "seškrábeš" takovým tím zkoseným dřívkem :)

      Vymazat
  4. Ach ty Conversky, těším se až si je také pořídím (čekám na nákupy v Německu) <3 Jinak škoda že jsem si nevšimla že mají na Leontyna.cz ty gumičky, nedávno jsem objednávala šampon a gumičky by se mi moc hodily!

    OdpovědětVymazat
  5. Bílé converse jsou snad nejuniverzálnější boty:) A Avon dělá obecně hrozně krásné flakonky :)

    OdpovědětVymazat
  6. :) Wow! :) Bílé conversky taky nutně potřebuji na jaro/léto. :) Jinak sem zvědavá jak se ti bude "líbit" to sérum. :) New in články mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veru,ty masky na poškozené vlasy,jsou lepší než kondicionery? Mám hodně zničené vlasy a ani různé olejíčky mi nepomáhají natolik,abych měla vlasy hladké.Tak se chci zeptat,jestli se vyplatí do těchto masek investovat? :)

    OdpovědětVymazat
  8. masku Gestil wonder jsem dříve používala na hodně zničené vlasy, a strašně mi pomohla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jak chceš kokosový olej používat vnitřně? :D Nikdy jsem o ničem takovém neslyšela a moc si to teda neumím představit :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Užijte 1 lžičku kokosového oleje ráno na lačno, můžete zapít teplou převařenou vodou. Velmi brzy sami pocítíte úžasné účinky oleje na vaše zažívání a celkový stav organismu. Pokud vám tento způsob užívání bude činit potíže, pak stačí kokosový olej zařadit do svého jídelníčku a při vaření, či přípravě salátů ho běžně používat místo ostatních druhů olejů." easy ;))

      Vymazat
  10. Samé pěkné věci!
    Gumyčky také používám a opravdu nepadají. A kokosový olej také používám vnitřně, i když tedy né ráno po lžičkách, ale normálně na vaření atd :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig