czech lifestyle blog

úterý 13. května 2014

Cosmetic favourites 14.


Dnes mám pro vás pár tipů na mé oblíbené produkty, které stojí doslova pár korun.

3 v 1 make up od značky Gabriella Salvete jsem si zamilovala. Mám ho v odstínu 02, který je trochu tmavší, ale protože mám ještě stále opálený obličej, tak mi do něj stačí přidat jen kapka mého oblíbeného hydratačního make upu od stejné značky a vznikne perfektní make up, který kryje, hydratuje, na pleti vypadá krásně přirozeně a vydrží celý den. Plusem je i fakt, že obsahuje SPF 15 a neobsahuje parabeny.
Šampon Balea Ultra sensitive a kondicionér Timotei. Oba bez parabenů, barviv a silikonů. Na tento šampon Balea jsem narazila nedávno a už mám několikáté balení, hodí se ke každodennímu mytí vlasů , stojí kolem 50 Kč a je fantastický. Stejně tak kondicionér Timotei, který stojí 39 Kč. Vlasy mám po nich krásně lesklé, jemné a viditelně zdravé.
Krém na ruce (39 Kč) z nové řady od značky Ziaja. Už jsem tu na krémy na ruce této značky pěla ódu několikrát a u tohoto tomu nebude jinak. Obsahuje kašmírové proteiny a bambucké máslo, takže ruce jsou po něm taaak krásně hebké. Také je chrání před popraskáním a dodává jim hydrataci i po častém mytí.
A posledním produktem je kaštanový gel na nohy, (59 Kč) také od značky Ziaja. Tento gel je výborný na unavené nohy například ze sportu nebo po celém dni na nohou. Krásně je zchladí a osvěží. Navíc působí protizánětlivě a proti otokům, zjemňuje pokožku a zlepšuje její prokrvení. A krásně voní!


SHARE:

15 komentářů

  1. děkuju za tipy! make-up mě nalákal a na Timotei se chystám, asi zkusím i šampon

    OdpovědětVymazat
  2. Timotei šampóny jsou nejlepší :) taky je používám a jsem naprosto spokojená

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla bych zkusit nějaký nový make-up, teď jsem používala samé bb kremy, tak se asi kouknu po tomhle!:)

    OdpovědětVymazat
  4. tu Baleu vyzkoušim, mám celkem jemné vlasy, takže všechny silikony atd mi vlasy dost zatěžují:)

    OdpovědětVymazat
  5. prosím, kde se dá značka ziaja koupit?))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. online tady:http://ruzova10.cz/ nebo na Adrese Růžová 10 Praha 1 :)

      Vymazat
  6. S tím krémem od Ziaji musím nesouhlasit. Po použití jsou sice ruce opravdu krásně jemné, dobře se krém vstřebává, ale při dlouhodobém používání se mi díky němu začaly strašně třepit nehty. Několikrát jsem ho používala v různých časových intervalech a vždy to dopadlo stejně. Navíc ani moc nehydratuje nehtovou kůžičku. Mnohem lepší mi přijdou krémy s avokádovým olejem apod. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to bude asi dost individuální, protože mě zase ten šampon od Baley strašně vysušoval vlasy :/

      Vymazat
  7. moc děkuji za tipy, nejvíc mě zaujal ten make up :)

    OdpovědětVymazat
  8. asi před rokem jsem narazila na Zaiju v kamenném obchodě a koukala jsem taky na nějaké krémy na ruce.. jenže jak jsem to otevírala, zůstalo mi v ruce celé víčko ... a kvůli tomu jsem si ho nebrala :/ chci krém, který hodím do kabelky a neotevře se mi aby mi nezapatlal celou kabelku. A právě jsem zkoušela všechny - měli asi 3 a dělali to všecky :( tak nevím jestli jim poslali nějaké vadné kusy, nebo to dělají všechny? Ale líbí se mi že na jejich krémy slyším jen chválu.. zkusila bych hned ale toto mě odradilo no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak tenhle má šroubovací víčko a s tím by neměl být problém, ne? ;)

      Vymazat
  9. Tak ten kondicionér od Timotei sháním už cca. půl roku :D a nikde není k sehnání. Šampón je super, celkově šampony z DM mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  10. zaujal mě šampon od Baley. až vypotřebuji svoje aktuální zásoby, tak po něm asi sáhnu.

    OdpovědětVymazat
  11. Mluvíš mi z duše, ten kondicionér a šampón - to je moje svatá dvojice! Za pár korun udělají mnohonásobně lepší službu než drahé produkty z kadeřnictví. Poslední dobou moje kudrny chválí čím dál víc lidí a já vím, čím to je :) Taky hydratační make-up od Gabriely mám moc ráda a ten 3v1 rozhodně zkusím.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig